2777
2789
عنوان

چه مدل گوشی بخرم

129 بازدید | 11 پست

سلام میخوام گوشی بخرم تا الان 3 ساله سامونگ استفاده میکردم شیائومی دوس دارم حافظه کیفیت رم بالا با رنج قیمت ۶ ،۷تومن تقریبا چی پیشنهاد میکنید؟؟

شیائومی خوب نیست گوشیش نخر

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلیلشو میشه بگید؟

از اطرافیان و دوستان داشتند راضی نبودند یا هنگ میکنه یا کیفیتش زود میاد پایین

بستگی به شانست داره برات خوب باشه 

من فقط از مچ بند هوشمندش راضیم

اما گوشیش نه چون دیدم خیلی ها راضی نبودن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
اره همینو گرفتم عالیه

چند گیگ خریذی؟۲۵۶گیگ داره فقط سیصد هزار گرونتره،چند خریدی ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چند گیگ خریذی؟۲۵۶گیگ داره فقط سیصد هزار گرونتره،چند خریدی ؟

Not 12s 256گیگ رم ۸ کیفیت دوربین ۱۰۸ میگاپیکسل اندروید ۱۳قابل ارتقا گرفتم ۸تومن معمولیش یکی باز Not12s بود اما اندرویدش قابل ارتقا نبود اون پونصدهزارتومن کتره معمولیش هم ۸صدهزارتومان ارزونتره امکانتش کمتره نسبت به اون مثل کیفت و..