2777
2789
عنوان

شک کردن به گوشی همسر

1580 بازدید | 26 پست

سلام.حالم خیلی بده.قلبم درد میکنه .مشکلمو میزارم ببینید جای من بودید چیکار می‌کردید.

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امشب بعد شام تو گوشیم یه برنامه ورزشی هست که با اون میخواستم ورزش کنم بعد پسر دوسالم گریه کرد که گوشیو میخوام .به شوهرم گفتم گوشیتو بده من با اون ورزش کتم داد ولی بعد از باز کردن گوشیش سریع گرفت و گفت بزار این برنامه رو نگا کتم و درست جلو چشمام یه برنامه ای رو حذف کرد

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

ولی من نفهمیدم چه برنامه ای بود.گفتم چرا حذفش کردی گفت کار نمی‌کرد برا اون.گفتم چرا پس الان یادت افتاد؟؟

قسم خورد که برنامه اوپرا بود.گفتم گوشیو بده ببینم داد و خیلی توشو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.جالبش اینجا بود که برنامه اوپرا تو گوشیش بود.گفتم اینو که حذف نکردی.گفت شاید به جای اوکی لغو رو زدم و حذف نشده