2777
2789
عنوان

تجربه جراحی پروتز کسی داشته؟

70 بازدید | 12 پست

سلام لطفا اگر تجربه دارید ممکنه دکترتون رو معرفی کنید بگید راضی بودید یا نه؟

لطفا کسی ننویسه چراااا عمل میکنی و این حرفا.حتما نیازه که میکنم.تبلیغ هم نکنید دیگه کسی بچه نیست که متوجه نشه🤦🏻‍♀️قبلا یه تاپیک بود که حیف تعطیل شد لطفا بذارید از تجربه هم استفاده کنین من دنبال دکتر هستم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پروتز سینه؟؟؟؟ وای منم دلم میخواد  روزی ک جراحی بینی انجام دادم، تخت کناریم، پروتز سینه کرده ب ...

بله عزیزم.بله دردش میگن زیاده ولی دیگه راهی ندارم

بله عزیزم

منم دوست دارم انجام بدم

البته دلم میخواد سفت شه

بدون پروتز گذاشتن میشه سفت شه؟

کسی اطلاعی داره؟

تجربه ثابت کرده؛ کسایی که ادعا دارن بقیه بهشون حسودی میکنن،  خودشون از همه حسودترن
منم دوست دارم انجام بدم البته دلم میخواد سفت شه بدون پروتز گذاشتن میشه سفت شه؟ کسی اطلاعی داره؟

یه تاپیک بود خیلی خوب بود حیف که تعطیلش کردن کاش دوباره بیان تجربه هاشونو بگن

وا امرخیر😄😄😄😄 بیخیال میخاستم راجع ب سینه و پروتز صحبت کنم

عزیزم تاپیکو واس همین زدم صحبت کنیم چون منم خیلی اطلاعات ندارم تازه یکم پول جمع کردم و افتادم دنبال پیدا کردن اطلاعات ولی اگر خیلی خصوصیه بیاین🥲

کدوم‌ شهر هستین؟

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.