2777
2789
عنوان

با كلاس بودن

82 بازدید | 9 پست

به نظر من با كلاس بودن ٨٠درصدش ذاتيه

بعضيا با كلاس و جذاب ب دنيا اومدن 

٢٠درصد شايد بعدا با تمرين و كار كردن رو خودشون ب شخصيت جذاب رسيدن نظر شما چيه

من انقد دلم ميخواد بتونم افكار ادما راجع به خودمو بدونم ك نظرشون راجع به من چيه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره منم كم حرفا برام جذابن شايد چون خودم برون گرا و پر سر و صدا و پر حرفم

آدمای شلوغ و پر سر و صدا چون مرکز توجه هستن،خیلی به چشم میان.. خیلی مورد تشویق قرار میگیرن، خیلی دوس دارن کنارشون وقت بگذرونن..

اما ادمای کم حرف، لعنتیا وقتی توو یه جمعِ شلوغ استارت میزنن واسه حرف زدن یا اظهار نظر، تمامِ جمع سکوت میکنن تا بشنون حرفاشو.. یه جورایی انگار قابل احترامن و ناخودآگاه نظراتشون مورد توجه و تایید قرار میگیره..

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
آدمای شلوغ و پر سر و صدا چون مرکز توجه هستن،خیلی به چشم میان.. خیلی مورد تشویق قرار میگیرن، خیلی دوس ...

لعنتي من خيلي دلم ميخواد درنگرا بودم ولي برونگرام😢😭😭🥺🥺با همه سريع دخترخالع ميشم

لعنتي من خيلي دلم ميخواد درنگرا بودم ولي برونگرام😢😭😭🥺🥺با همه سريع دخترخالع ميشم

هرکدومش هم خوبی داره هم بدی.. برونگراهاهم خیلی توو دل برو و جذابن... همین که مرکز توجه هستن خیلی خوبه‌‌..

بابای من از اون آدمای درونگرای جذابههه.. یعنی همیشه دلم میخواست عین اون باشم..  حرفش سنده برای بقیه.. نگاه نافذ.. کم حرف.. گزیده گو.. وقتی حرف میزنه هیچکس نه وسط حرفش میپره ... همه ساکت میشن وقتی میخواد صحبت کنه..  در عین حال مهربون و با محبته..

خیلی راحت از بی احترامیِ کلامیِ آدما میگذره.. انگار که اصلا نشنیده.. و طرفو شرمنده میکنه با سکوت..  خیلی رااااحت  میتونه جواب آدما و سوالای بی موردشونو نده.. طرف یه سوال بی مورد و کاملا شخصی میپرسه که پرسیدنش واقعا بی ادبیه.. بابام تا انتهای حرفشو گوش میده.. بعد خیلی راحت به یه سمت دیگه نگاه میکنه و جوابِ طرفو نمیده.. سکوتش هزار تا حرف داره..

باهاش شوخی میکنم گاهی.. میگم بابایی خداوکیلی  گَنگت خیلی بالاس 😁🤣

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته