2777
2789
عنوان

فرق مامانم و خاله ام❤️‍🔥

265 بازدید | 14 پست

خالم بچشو تعریف میکنه میبره بالا

مامانم ازبچش بد میگه منو میزنه زمین

خالم اشتباهات دخترشو جلو چشم بقیه خوب جلوه میده  ضعف نشون نمیده

مامانم مثلا میاد میگه خالت امروز راجبت حرف میزد مسخرت میکرد. یه حرفایی میزنه منو حرص بده خب چرا جوابش ندادی

من یکسال پیش راجب  کارهای زیبایی صورت مثل شیدینگ لب و خطچشم داعم ب مامانم میگفتم انجام بدم. منو مسخره میکرد و نمیزاشت انجام بدم

چون خاله ام بتازگی رفته خط چش داعم کشیده ‌‌..مامانم بهم نیگه توام برو انجام بده خالت  خیلی به خودش میرسه تو تازه عروسی و نمیرسی!!!  شما ب اینجور مادری که قبلا بهش گفتم انجام بدم و نزاسته حالا دیده فامیلا انجام دادن بمن میگه برو انجام بده تو عقب مونده ای چی میگین.؟

منکه اصلا با اینجور تیپ شخصیتی حال نمیکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بده اینجوری متاسفانه چون تو باید صدبرابر تلاش کنی که مادرت عزت نفستو که تخریب می‌کنه تو درستش کنی. ولی کل تلاش زندگیت رو بذار روی عزت نفست چون مادرت رو نمی‌تونی درست کنی. متاسفانه خاله‌ی منم همینجوریه و هرچی مامانم نصیحتش می‌کنه که بچه‌هات رو جلو کسی خورد نکن اصلا انگار دست خودش نیست جوگیر می‌شه جلوی جمع 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

همش به کنار خط چشم دائم زیبایی نداره اسی،

این‌همه خانوم هستن که نه خط چشم و نه ابرو هیچ‌کار نمیکنن عقب مونده ان؟از جمله خودم،اطرافیان من که زدن من اصلا دوست نداشتم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
همش به کنار خط چشم دائم زیبایی نداره اسی، این‌همه خانوم هستن که نه خط چشم و نه ابرو هیچ‌کار نمیکنن ...

منم نمیخوام بزنم خالمم دیدم قشنگ نشده.

ولی نمیدونم مامانم تو سرش چی میگذره منو کم و بی ارزش میبینه

دیگران رو بزرگ و گرانبها!

من حاضرم قسم بخورم اگر همون خط چش رو من نیکشیدم مامانم یه نگاه نارضایتمندانه بهم مینداخت ولی چون همونو بقیه انجام دادن براش بال بال میزنه  

به نظرم یه بار صادقانه و رک به مادرت بگو چرا یه بوم و دوهوا هستی مادرجان ؟ وقتی اینطور هستی من باید ...

نه بابا زبون من مو دراورد کجا بود گوش شنوا خواهررر جااااان

اگه متاهلی و سنت کم نیست نظر نخواه وقتی اینطوریه کار خودت رو بکن در نهایت مامانت نظرش رو گفته در حد ...

عزیزم من متاهلم نامزد دارم سنمم بین ۲۰ تا۲۵ هستش دقیق نمیگم عذر میخوام💕

احساس میکنم حرفای مردم خیلی برام اهمیت داره مخصوصا مادرم  برام حرفارو  بولدش میکنه  یکسره میگه خالت راجبت این حرفو زد .. 

چجوری حرفای بقیه برام بی اهمیت باشه؟

توی جمع فامیلا کم میرفتم انگار همشون اکیپ شدن من اونجا تک نیوفتم با این نشکل چیکار کنم

ی مشکل دیگم هست.. من باهمه مهربونم😭 یهو ازشون تیکه میشونم و غافلگیر میشم

نه بابا زبون من مو دراورد کجا بود گوش شنوا خواهررر جااااان

متاسفم فقط باید تحمل کنی و بی اعتنایی

مادر منم همینطوراست، بقیه تو چشمش شاهزاده ان ، من کوزت بدبختم انگار.

من گواهی نامه رانندگی گرفتم اصلا به روش نیاورد، بعد از من هرکی تو فامیل گواهی نامه گرفت هی میومد پیشم تعریفشو میکرد

متاسفم فقط باید تحمل کنی و بی اعتنایی مادر منم همینطوراست، بقیه تو چشمش شاهزاده ان ، من کوزت بدبختم ...

تو چش بقیه دوستان آشنایان هم  نادیده گرفته میشی

یا مادرت فقط اینجوریه

تو چش بقیه دوستان آشنایان هم  نادیده گرفته میشی یا مادرت فقط اینجوریه

نه اتفاقا بقیه خیلی محترمانه برخورد میکنن و جلوی خودم ازم تعریف میکنن، ولی مادرم انگار دشمنمه😒

بعضی وقتا میگم لابد حسودیش میکنه،… البته با خواهر برادرام هم همینطوره

عزیزم من متاهلم نامزد دارم سنمم بین ۲۰ تا۲۵ هستش دقیق نمیگم عذر میخوام💕 احساس میکنم حرفای مردم خیل ...

زمان میبره تا یه سری چیزا رو یاد بگیری سعی کن از تجربه هات درس بگیری و بدونی با هر کسی چطور باشی خوب باش اماساده نباش

وقتی میبینی چیزی اشتباهه نزار روت تاثیر بزاره 

درگیر خاله زنک بازی شدن همانا و از زندگی جا موندن همانا

خودت باش و اعتماد بنفس داشته باش 

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم