2777
2789

بچه ها من دوازدهمم 

بعد زیست داشتیم میخوندیم من تو تدریس معلم گفتم خانم پروتئین داره بیست نوعه و‌‌.... کمی از دهم گفتم

بعد ی دختر اومد گفت خانم این نمی‌ذاره گوش بدیم ( حسودی می‌کرد ) منم از دهنم در اومد گفتم چیزت میسوزه نمی‌خوای پیشرفت کنم آخه هر بار سوال بپرسم هم اعصابش خورد میشه بعدش معاون اومد که با صدای لرزان جوابم رو دادم

بعد دختره گفت فردا می‌خوام به مدیر بگم من از این مدیر میترسم 💔از طرفی خیلی ناراحتم که اون حرف رو زدم،😭

خدا شاهده اونقدر ناراحتم می‌خوام همین الان خودکشی کنم

خیلی بد بود 😭

می‌خوام وجودم از زمین محو بشه 😭

میترسم جرمگیر بخورم فقط بیمارستانی شم نمیرم 😭

خیلی ناراحتم  هیچ جوره آروم نمیشم 💔 تو رو خدا دعا کنید اینبار بمیرمممممم خبر مرگم بجاش پخش شه

هر چی دلت خواست اینجا بهم بگو:)https://harfeto.timefriend.net/16947299187521

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سطح دغدغه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

نترس بابا گفتی دیگه تموم شد رفت مدیر هم هیولا نیست که نهایتش یکم دادو بی داد بکنه زیاد به این حاشیه ها فک نکن اگه دختره گفت میرم میگم بگو برو بگو نقطه ضعف نده دستش

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40