2777
2789
عنوان

موهای جاذاب

139 بازدید | 6 پست

سلااام حالتون چطوره بچه ها کسی ک تجربه داره یا نتیجه دیده بهم بگه لطفاً که برای افزایش حجم و ضخامت مو کدوم روش های توی بازار بهتره؟ من موهام خیلی ضخیم و پرپشت بود ولی بخاطر استرس الان نازک و کم حجم شده 

نمیدونم پروتئین تراپی بهتره یا مزوتراپی یا اوزون تراپی یا هایفو......

کدومش بدرد مشکل من میخوره؟ رشد موهام اوکیع فقط حجم و ضخامت

قرص آهن قوی مثل مکسوفر بخور، هر روزا

منم موهام ریخت، توی بارداری که مکمل خوردم دوباره روییدن.

ما زنها بخاطر عادت ماهیانه و تغییرات هورمونی بدنمون خیلی خالی میکنه. کپسول منیزیوم یا شربت زینک هم بخور.

وقتی میبینی داره میریزه باید خودتو تقویت کنی، نشون دهنده ی کمبود ویتامین و مواد معدنیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته میگن نازک شدن تارمو یا از هورمونه یا سردی بدن،

بعد حمام به جای سرم مو و اینا از روغن های طبیعی اصل استفاده کن،

اگر زمینه ی افسردگی یا سینوزیت داری مال سرد شدن سر هست، غز روغن سباه دونه استفاده کن، می خوای حموم بری یه شب قبل روغن سیاه دونه بمال به ملاج بزار بمونه، و عطرهای گرممثل عرق بهار و اسطوخودوس و دود اسپند استشمام کن، افسردگی رو هم کم میکنه

اگه که از سردی نباشه مال تغییرات هور مونیه، مثلا نزدیک سن یائسگی ، که باید از دکتر زنان کمک بگیری.

باید بررسی کنی ببینی از چیه، مثلا من بعد از فوت مادرم ریزش موی وحشتناک گرفتم، به خاطر اعصاب و غصه بود، که همون سردی سر بود.

با قرص آهن وقرص منیزیوم زینک و روغن سیاهدونه خوب شدم.

فقط مهمه که قرص آهن الکی نباشه، چون قبلش هم میخوردم ولی از این معمولیا بود و نامرتب میخوردم.

اگر آزمایش خون بدی که خیلی بهتره من هموگلوبینم روی ۱۱ بود، زیر ۱۲ خیلی کمه و باید قرص های قوی خورده بشه،

ببین عوارض دیگه کم خونی هم داری؟ مثلا خواب رفتن پاها، خستگی و کسلی، ضعف ، رنگ پریده و غیره