2777
2789
عنوان

موهای جاذاب

139 بازدید | 6 پست

سلااام حالتون چطوره بچه ها کسی ک تجربه داره یا نتیجه دیده بهم بگه لطفاً که برای افزایش حجم و ضخامت مو کدوم روش های توی بازار بهتره؟ من موهام خیلی ضخیم و پرپشت بود ولی بخاطر استرس الان نازک و کم حجم شده 

نمیدونم پروتئین تراپی بهتره یا مزوتراپی یا اوزون تراپی یا هایفو......

کدومش بدرد مشکل من میخوره؟ رشد موهام اوکیع فقط حجم و ضخامت

قرص آهن قوی مثل مکسوفر بخور، هر روزا

منم موهام ریخت، توی بارداری که مکمل خوردم دوباره روییدن.

ما زنها بخاطر عادت ماهیانه و تغییرات هورمونی بدنمون خیلی خالی میکنه. کپسول منیزیوم یا شربت زینک هم بخور.

وقتی میبینی داره میریزه باید خودتو تقویت کنی، نشون دهنده ی کمبود ویتامین و مواد معدنیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته میگن نازک شدن تارمو یا از هورمونه یا سردی بدن،

بعد حمام به جای سرم مو و اینا از روغن های طبیعی اصل استفاده کن،

اگر زمینه ی افسردگی یا سینوزیت داری مال سرد شدن سر هست، غز روغن سباه دونه استفاده کن، می خوای حموم بری یه شب قبل روغن سیاه دونه بمال به ملاج بزار بمونه، و عطرهای گرممثل عرق بهار و اسطوخودوس و دود اسپند استشمام کن، افسردگی رو هم کم میکنه

اگه که از سردی نباشه مال تغییرات هور مونیه، مثلا نزدیک سن یائسگی ، که باید از دکتر زنان کمک بگیری.

باید بررسی کنی ببینی از چیه، مثلا من بعد از فوت مادرم ریزش موی وحشتناک گرفتم، به خاطر اعصاب و غصه بود، که همون سردی سر بود.

با قرص آهن وقرص منیزیوم زینک و روغن سیاهدونه خوب شدم.

فقط مهمه که قرص آهن الکی نباشه، چون قبلش هم میخوردم ولی از این معمولیا بود و نامرتب میخوردم.

اگر آزمایش خون بدی که خیلی بهتره من هموگلوبینم روی ۱۱ بود، زیر ۱۲ خیلی کمه و باید قرص های قوی خورده بشه،

ببین عوارض دیگه کم خونی هم داری؟ مثلا خواب رفتن پاها، خستگی و کسلی، ضعف ، رنگ پریده و غیره