2777
2789

کم خون که بودم کلا 

این مدت من معلمم امسال افتادم مدرسه ای که اولیاش اذیتم میکنه همکاراش از یه طرف من اصلا ادمی نیستم که با کسی کار داشته باشم اما چون سنم کمه دائم در حال مچ گیری هستن

بخدا اگه بچه های خودشون باشه مثل من بهش افتخار میکنن به من میرسه خار دارم 

کاشش میرفتم یه رشته دیگه با رتبه ۴۰۰ کنکور اومدم فرهنگیان از رو علاقه رتبه ۶۲ ارشدم 

ببین اخر هفته ها هم یه داستان در میارن من تو این ۲۰ روز بالای هفت هشت بار سرم زدم هر یه هفته امپول میزنم هیچی نمیخورم فقط آب زنگ های تفریح امکان نداره برم پیشه مکارا با بچه هام تکالیفو میبینم میام خونه مدام دارم ویدیو میبینم برنامه ریزی میکنم

سرتونو درد نیارم انقدری حالم بد شد این دوسه روزه که داشتن بسریم میکردن خون بزنن بهم گفتن جواب ازمایشا مشکوک 

اخرشم از اعصاب ولی باید تحت درمان باشم 

همین الانم اومدم آمپول بزنم 

ولی حلال نمیکنم اشکای خواهر معلولمو من مادر پدر ندارم ببینین چجوری مامانبزرگم تو چشمام نگا میکنه 

نمیدونم قسمت چیه چرا داره همه چیز انقدر سخت میگذره دعام کنین❤️

مواظب خودتون باشین من الان میفهمم قدر سلامتی رو

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

وای خیلی بده 

من خود به خود دچار کم خونی فقر آهن شدم به خاطر این که گلبول های خونی نمی تونند اکسیژن به بدن یرسونند همه ش نفس تنگی داشتم خیلی بد بود 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خیلی بده  من خود به خود دچار کم خونی فقر آهن شدم به خاطر این که گلبول های خونی نمی تونند ا ...

اره چقدر خون و تغذیه مهم بود

اما عزیز دلم حتما آزمایشگاه هایی که تو این تست دقیق هستند آزمایش بدید هرجایی آزمایش ندید 

و اگر هم خدای ناکرده سرطان خون باشه اگر پیشرفت نکرده باشه انشالا درمان داره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اما عزیز دلم حتما آزمایشگاه هایی که تو این تست دقیق هستند آزمایش بدید هرجایی آزمایش ندید  و ...

اره مخصوصا ما شهرستانیم اصلا دقیق نیستن اخر هفته میرم تهران

ن از این ور بوم بیفت ، ن از ان ور 

گوشت میوه سبزی مرتبا بخور 

تو مدرسه حتما میان وعده داشته باش

زنگ تفریح کار نکن تفریح کن تا زنگ بعد دو برابر انرژی واسه بچه ها داشته باشی

گردو پسته تنقلات اجیل

برای مردم خودت را نکش با کوچکترین خطایی می کشنت دادگاه

ولی ادم خوبی باش

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
وای خیلی بده  من خود به خود دچار کم خونی فقر آهن شدم به خاطر این که گلبول های خونی نمی تونند ا ...

منم تو آزمایشم زده اکسیژن خونم پایینه.منم چشام سیاهی میره و سرگیجه به طوری برای چند دقیقه تقریبا بیناییم بهم میریزه چشمام نمیبینه یا یه چیزی شبیه نور فقط میبینم

خدا همیشه همراه ما هست  

عزیزم  انشالله ک چیزی نیست بد به دل قشنگت راه نده 

ولی شنیدی میگن خوبی لز حد بگذره تهش داستانه؟ شما زنگای تفریح رو برو استراحت کن و به هیچ عنوان تو کلاس نمون  چون اینجوری بچها  هم ازت دل میکنن چون اگر اون وقفه نباشه اصلا ذهن اینقدر مطالب حجمش زیاد میشه نمیتونه دریافت کنه 

راجب اینکه چیزی نمیخوری هم 

صبح ها دو تا ساندویچ نون و پنیر و گردو یا ساندویچ کره عسل  درست کن 

توی زنگ تفریحا بخور دورت بگردم با خودت ک دشمنی نداری

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم