2777
2789

حالا بیا داداشم پیام داده بم برو بخون فرهنگیان قبول بشی

۳۲ سالمه حوصله ندارم بش میگم ولم کن میگه یکی با ۳۵ سال ین قبول شده

خب به من چه من حوصله داشتم همون ۲۰ سالگی فرهنگیان می آوردم نه مدیریت🤐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منی که الان 18 سالمه کشش خواندن ندارم  

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡
اره متاسفانه بجای اینکه جوونای با حوصله رو معلم کنن،ادمای ۳۵به بالا،خسته و بی حوصله رو میارن معلم می ...

جوونا هم بخونن تا قبول شم  خب مگه جلومونو گرفتن؟

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡
خیلیا رو دیدم ت مصاحبه رد کردن

اره متاسفانه غول مرحله آخرش همین مصاحبه ای باید خیییلی مسلط باشید 

نمی‌دونم چرا انقد به بچه های مردم سخت میگیرن