2777
2789
عنوان

بی بی چک دومم هم مثبت شد😍

434 بازدید | 46 پست

سلام من ی بچه س و نیم ساله دارم و دومی رو هم دوماهع اقدام کردم و پنج شنبه بی بی چک اولم و امروز بی بی چک دومم مثبت شد ۱۳روز از موعدم گذشته ولی هنوز باورم نمیشه باردارم❤️😂😍

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثبت نیست که 😶

تو عکس درست مشخص نی

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
من چرا یه خط میبینم

چون دوربین گوشیم ضعیف گرفته 

عزیزم مبارک باشه مدیکوره؟؟؟

مال منم یونی تست، مدیکور ، ونفو مثبت شد. ینی امید داشته باشم؟؟؟ پس فردا موعدمه؟

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
ای جونم مبارکه برا منم دعا کن گلی

ببخشید شما اون هاله رو میبینید؟اخه تو عکس مشخص نی

هاله داره

من هاله رو اصلا قبول ندارم..دو روز از موعدم گذشته بود دوتاخط پررنگ افتاد

اینجوری ببینم بی بی چک رو واسه خودم..یک هزارم درصدم احتمال بارداری نمیدم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....