2777
2789
عنوان

بی بی چک دومم هم مثبت شد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 46 پست
بسلامتی و مبارکی  از ته دل دعا کن منم دومی رو باردار بشم

چشم گلم❤️🌹

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هاله رو اصلا قبول ندارم..دو روز از موعدم گذشته بود دوتاخط پررنگ افتاد اینجوری ببینم بی بی چک رو ...

عزیزم نظر شما این. خیلیا حاملن بتا پایینه تست ک میدن زود هاله میندازه و مثبتن دلیل نمیشه ک حامله نباشن

خیلیا اصن تستشون منفی ولی حامله آن🤐

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
عزیزم نظر شما این. خیلیا حاملن بتا پایینه تست ک میدن زود هاله میندازه و مثبتن دلیل نمیشه ک حامله نبا ...

فردا میرم آزمایش بنظرتون مشخص میشه ؟

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
صد درصد مشخصه

ممنون از وقتی که واسه تاپیکم گذاشتین❤️🙏🏻

عزیزم نظر شما این. خیلیا حاملن بتا پایینه تست ک میدن زود هاله میندازه و مثبتن دلیل نمیشه ک حامله نبا ...

اصلا عجیبه این بارداری و پریودی😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
سلام عزیزم شما دیگه بیبی نزدی ؟ پر رنگ تر شده باشه مثبته 

فردا میزنم قلبم امروز چند قطره لک داشتم حسم میگ لانه گزینیه دعا کن

پریود شدم🤐

😂😂😂😂اشکالی نداره ماه بعد ایشالله ولی یه سنو بده چون یه وقتی شن کلیه که داشته باشی بخاطر خون تو ادرار بیبی مثبت میشه. برای ماه بعدتم که میخوای اقدام کنی متفورمین بخور یه روز درمیون باعث میشه تخمک فعال تر بشه

😂😂😂😂اشکالی نداره ماه بعد ایشالله ولی یه سنو بده چون یه وقتی شن کلیه که داشته باشی بخاطر خون تو ا ...

تخمکام خوبن عزیزدلم مرسی