2777
2789
عنوان

نامزدم خیانت کرد

965 بازدید | 39 پست

دیشب تاپیک زده بودم که پشت تلفن صدا دختر اومد بعد فکر کرد قطع کردم دیدم گفت بیا قربونت قطع کردم و بعدش گفت اره اصلا تونستم کردم و دیشبم گفت با تو به هیجا نمیرسم با اینکه من صدمو تو همه چی براش گذاشتم و هیچکسی باهاش مثل من حاضر نبود بمونه اما موندم باهاش

دیشبم از فشار حرفاش بیهوش شدم و تو اتاق خوردم زمین آخرش بزور یجا دراز کشیدم دست و پاهام بی حس میشدن میخواستم‌تکونشون بدم تیک میگرفتم تا چند دقیقه الانم همینجورم هنوز نمیتونم پا شم

نمیدونم چیکار‌کنم حالم بده 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نامزدت یا دوست پسر میگی نامزد؟ 

اگ نامزد ک با خونوادش صحبت کن و کلا کات کن فردا نیای بگی با ی بچه شرایط طلاق ندارم کاش میمردم و فلان

اگ دوس پسره ک بی برو برگشت بلاک کن همین الاااان

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

هیچوقت صدتو برا کسی نذار آدما همیشه دوست داشتن نصفه نیمه رو بیشتر میپسندن 

کات کن ضعیفم نباش گورباباش چیزی ک زیاده پسر

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
یه ورژنی ازت ساخته میشه خودت تعجب می‌کنی واستا بعدش خداروشکر میکنی این آدم از زندگیت رفت بی احساست م ...

من قبلا شکست عشقی خوردم تجربه داشتم اصلا فکر نمیکردم این بخواد اینجور از آب در بیاد باز دارم مثل قدیم میشم ظربه میزنم‌به خودم و فقط بی حس میشه بدنم همین‌چند روز پیش زیر سرم بودم بخاطر همین سر درد ها و فشار عصبی

بزرگترین ضربه و انتقامی که میتونی ازش بگیری اینه که ترکی کنی برایی همیشه

خودش رفت دیگه بعد صحبت با خانواده ها دیگه منم میرم