2777
2789
نمیدونم گفت اصلا هیچ تغییری نکردم نمیدونم چمه😞😭الان مثل ابر بهار ب حال خودم گریه میکنم خدا چرا منو ...

عزیزم با گریه مشکلت حل نمیشه مگه چندسالته؟تازه بنظرم بهتره دکترتو عوض کنی 

عزیزم با گریه مشکلت حل نمیشه مگه چندسالته؟تازه بنظرم بهتره دکترتو عوض کنی 

18 سالمه ارع میخام دکترم عوض کنم این اصلا بهم امید نمیده منو خیلی ناامید کرده

من+نی نی+باباش=❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

18 سالمه ارع میخام دکترم عوض کنم این اصلا بهم امید نمیده منو خیلی ناامید کرده

یا خدا ۱۸ سالته این همه خودتو میکشیییییییی بخدا خیلی تعجب کردم!!!من ۲۹ سالمه هنوزم دوس داشتم یه سال بمونم

چرا این همه نا امید!!دختر تو اصلا نباید فکر بچه باشی تا۲۳ سالگی چه برسه اینقدر خودتو عذاب بدی من دیگه حرفی ندارم🤐خیلی عصبی شدم به طرز فکرت  

نا امید شدم دلم شکسته اشکام امون نمیده نمیدونم چیکار کنم انقد دارو دوا خوردم هیچی نشده😞

عزیزم من حانم حکیمی مشاور وکارسناس طب سنتی زبان شناسی ومزاج شناسی هستم اگه دوست داری درمان بشی درخواست دوستی بده🙏🙏 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
یا خدا ۱۸ سالته این همه خودتو میکشیییییییی بخدا خیلی تعجب کردم!!!من ۲۹ سالمه هنوزم دوس داشتم یه سال ...

ااخه بیین من مشکلم بخداا خیلی شدیده باید از الان دنبال درمان باشم دنبال راه چاره پس فردا ک بفکر بشم ک اصلااا فایده نداره

من+نی نی+باباش=❤