faramosham_sho مدیر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 3903 عنوان چرا خدا ب من بچه نمیده😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 49 پست چرا من+نی نی+باباش=❤ 1402/07/20 | 00:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elielii عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 6492 نمیدونم گفت اصلا هیچ تغییری نکردم نمیدونم چمه😞😭الان مثل ابر بهار ب حال خودم گریه میکنم خدا چرا منو ... عزیزم با گریه مشکلت حل نمیشه مگه چندسالته؟تازه بنظرم بهتره دکترتو عوض کنی
faramosham_sho مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 3903 عزیزم با گریه مشکلت حل نمیشه مگه چندسالته؟تازه بنظرم بهتره دکترتو عوض کنی 18 سالمه ارع میخام دکترم عوض کنم این اصلا بهم امید نمیده منو خیلی ناامید کرده من+نی نی+باباش=❤
elielii عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 6492 18 سالمه ارع میخام دکترم عوض کنم این اصلا بهم امید نمیده منو خیلی ناامید کرده یا خدا ۱۸ سالته این همه خودتو میکشیییییییی بخدا خیلی تعجب کردم!!!من ۲۹ سالمه هنوزم دوس داشتم یه سال بمونمچرا این همه نا امید!!دختر تو اصلا نباید فکر بچه باشی تا۲۳ سالگی چه برسه اینقدر خودتو عذاب بدی من دیگه حرفی ندارم🤐خیلی عصبی شدم به طرز فکرت
radmanروژان1382 عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 2024 نا امید شدم دلم شکسته اشکام امون نمیده نمیدونم چیکار کنم انقد دارو دوا خوردم هیچی نشده😞 عزیزم من حانم حکیمی مشاور وکارسناس طب سنتی زبان شناسی ومزاج شناسی هستم اگه دوست داری درمان بشی درخواست دوستی بده🙏🙏 اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭
faramosham_sho مدیر استارتر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 3903 یا خدا ۱۸ سالته این همه خودتو میکشیییییییی بخدا خیلی تعجب کردم!!!من ۲۹ سالمه هنوزم دوس داشتم یه سال ... ااخه بیین من مشکلم بخداا خیلی شدیده باید از الان دنبال درمان باشم دنبال راه چاره پس فردا ک بفکر بشم ک اصلااا فایده نداره من+نی نی+باباش=❤