2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست من لیمومی گرفت خیلی لاغر شد ولش کرد دو برابر قبل شد عمم غفاری گرفت اونم یه مدت بعد ولش کرد چاق تر شد 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
دوست من لیمومی گرفت خیلی لاغر شد ولش کرد دو برابر قبل شد عمم غفاری گرفت اونم یه مدت بعد ولش کرد چاق ...

کلا ماهایی که استعداد چاقی داریم اگه ول کنیم خیلی بد میشه.مثل منی که الان۸۲کیلو ام

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
به هر دو پول دادم ولی هیچکدومو انجام ندادم 

الان از فروردین که شروع کردی لاغر شدی؟چقدر؟

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

من هر دو گرفتم

لیمومی حجم غذاش خوب بود ولی هر وعده نوع غذا مشخص بود خیلیییی سخت بود واقعا 

همش غذا ب دست باید اینور اونور میرفتم عملا نمیشد انجام بدی

غفاری نوع غذا مشخص بود ولی مقدارش خیلییییی کم بود برا من که بچه شیر میدادم برنج ۴ قاشق بود

میان وعده هویج کاهو

شام نصف کف دست نون 

یعنی  زجر تمام بود 

در نهایت فهمیدم هیچی کالری شماری نمیشه 

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)