من اینا رو دارم ولی با کیفیت تر رنگی تر گوگولی مگولی تر و خفن تر میخوام اگه کسی هست که قبلاً حوصله کرده یه روتین خوشگل درست کرده عکسشو برام بفرسته ممنون میشم
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
آره برنامه دا ره بیدارشدن،لباس پوشیدن،مدرسه ،درآوردن لباس ها،گوشی نگاه کردن،تکالیف،تلویزیون،گوشی،تلویزیون،گوشی،تلویزیون،لباس پوشیدن خوابیدن😐😐😐😐😐😐
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
نمیدونم چی هست زدم نصب بشه امیدوارم یه آماده با کیفیت پیدا کنم وقت ندارم درست کنم