2777
2789
عنوان

خوشتپ و جذاب بودن

108 بازدید | 14 پست

سلام من 17 سالمه  هر کسی در سنین بالاتر بیشتر تکامل یافته میشه طبیعتا جذاب تر میشه نسبت به قبل اما چه کسی واقعا میتونه خیلی جذاب باشه چه ویژگی های رو باید داشته باشه تا خوشتیب بمونه نظرتون چیه واس مردا

تکامل یافته چیه مردحسابی

مگه اورانگوتانی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی ک قوی و بااعتماد به نفس باشه عزت نفس بالایی داشته باشه عاشق خودش باشه به خودش احترام بزاره ارزش خودش رو بدونه خودش رو دست کم نگیره ارزش کارها و دست اوردهاش رو پایین نیاره

و به سلامتیش اهمیت بده جذابه

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

کم حرف ،زیاد ب بقیه نگاه نکنه ،سنگین و محترم باشه ،از شوخی اضافه و بی جا دوری کنه ،با ابهت باشه ،نه سوسول ،اینا برا جذاب بودن خوبه ،خوش تیپ همیشه حموم بره لباس اتو کشیده ،ترتمیز ،مسواک هم بزنه🤣🤣🤣

منو صدا زدین؟

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

یعنی اینکه قیافه اساسیش شکل میگره چونکه تو سن بلوغ میشه مرد هزار چهره

چندسالته؟

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.