2777
2789
عنوان

بابای دو زنه

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست
از کجا بفهمم جزو کدوم دستس؟

بری بیای اگر تیز باشی میفهمی

بلخره ماه پشت ابر نمیمونه

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

پدر بزرگ من دوتا زن داشت میگفت مادربزرگم دختر زا بوده زن دوم گرفت داییم به دنیا آمد تفکرات اشتباه قدیم بود دوتا زنش هم با هم تو به خونه زندگی می‌کردند مادربزرگم چند سال پیش فوت کرد اما اون یکی خانومش زنده هستن مادر بزرگم هر چی پسر به دنیا می‌آورد تا قبل 5 سالگی میمردند

ما هم مادر داییم و دوست داریم 

اما من خودم خیلی مخالف این رفتارم اما قدیمی بودن دیگه 

اما بهتره جفتتون یه مشاوره برین بهتر راهنمایی بشین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا چه تاثیری؟ مورد مشابه دیدین؟

دیدم ک پدر زن داشته اولی رو طلاق داده با بچه رفتع زن دیگه رو گرفته بچه زن اول اصلا به فکر مسئولیت و اینده نبوده

فقط به فکر حالش بوده بخوره بپوشه بگرده

مث باباش هم هرز میپرید

نه پس اندازی نه زندکی رو برنامه ریزی

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
نه فقط پدرشون 

همینکە در رابطەبا این موضوع باهاش صحبت کردی و میدونی تفکرش چجوریە کافیە بنظرم

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"
دیدم ک پدر زن داشته اولی رو طلاق داده با بچه رفتع زن دیگه رو گرفته بچه زن اول اصلا به فکر مسئولیت و ...

اهااا

آخه این سبک زندگیش کلا با پدرش فرق داره 

به شدت کاری و با ادبه 

و مدام میگه من عذاب مادرمو دیدم و خطا ها پدرمو انجام نمیدم

بازم اعتماد نکنم؟

پدر بزرگ من دوتا زن داشت میگفت مادربزرگم دختر زا بوده زن دوم گرفت داییم به دنیا آمد تفکرات اشتباه قد ...

مشاور بهم گفت نمیشه گفت اینجور آدما مناسب نیستن

اما بالاخره الگوشون پدرشونه

مشاور بهم گفت نمیشه گفت اینجور آدما مناسب نیستن اما بالاخره الگوشون پدرشونه

ببین دایی منم همسر اولش تو عقد به مشکل برخورد ما دخالت نکردیم مشکلش چی بود اما الان با همسر دومش زندگی خوبی دارن ولی ما ظاهرشو می‌بینیم اما کلا من اخلاقشو نمی‌پسندم 

ببین دایی منم همسر اولش تو عقد به مشکل برخورد ما دخالت نکردیم مشکلش چی بود اما الان با همسر دومش زند ...

این ترسناکه

که از پدرشون الگو بگیرن تو این مسائل

اره درسته رفتارش واقعا مردونه و منطقی و با شخصیت  من هیچ هرز بازی و بی احترامی ازش ندیدم

خب خوبه خداروشکر

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...