2777
2789

ک‌....ش ( یه نوع فوش )

این فوش رو بده به شما بر میخوره ؟ 

چه رفتاری نشون میدید ؟ 

اگر سر این فوش نامزدتون بگه حق نداری بری خونه برادرت تا عذر خواهی کنه چه می کنید ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

می‌گم من هم تو رو دوست دارم هم داداشمو. همونجوری که اگر‌من با داداشت دعوا کنم دوست ندارم تو دخالت کنی چون درک میکنم داداشت واست عزیزه. همونطور هم دوست دارم تو هم درک کنی

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
می‌گم من هم تو رو دوست دارم هم داداشمو. همونجوری که اگر‌من با داداشت دعوا کنم دوست ندارم تو دخالت کن ...

خره نمی فهمه 

همش میگه اون به تو فوش داده 

جایگاه تو برای من خیلی مهم هست 

نباید هر کسی به خودش اجازه بده چیزی بگه 

حالا من میگم آقا داداشمه اصلا فوش داده به توچه 

میگه اگر تو اینو قبول کنی یعنی ج....ای پس من نمی خوامت 

خره نمی فهمه  همش میگه اون به تو فوش داده  جایگاه تو برای من خیلی مهم هست  نباید ه ...

ابنچوری که عصبیه با آرامش باهاش حرف بزن. بگو آره می‌دونم حق با تو هست حرف داداشم خیلی زشت بوده من درکت می‌کنم از دوست داشتنه که اینجوری عصبی شدی ولی من دلم نمی‌خواد از الان اینجوری روابط خانوادگیمون خراب شه. تو ببخشش تو درکت بیشتره کوتاه بیا‌ و.... سعی کن با حرفای آروم رامش‌ کنی تا از همین اول دعواها شروع نشه و بعدشم با برادرت صحبت کن و بهش بفهمون باید به کسی که خواهرش دوستش داره احترام بذاره

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.