2777
2789
عنوان

تجربه احساسی من🌱+داستان

| مشاهده متن کامل بحث + 7143 بازدید | 262 پست

ماه رمضون اومد ماهم همیشه باهم حرف میزدیم
کلیپ می‌فرستادیم(ایشون آدم معتقدی بود و روزه می‌گرفت)
ایشون کم کم بهم میگفت خوشگلم،فدات بشم که از دهنش نمی افته. 
انگار تو رابطه بودیم، مثل دوتا پارتنر نه رفیق خیلی از بچه های این سایت گفتن ازت خوشش میاد🙁منم ذوق می‌کردم که دارم عشق رو تجربه میکنم و یکی عاشقم شده🤣

حساب کاربری دیگه ای داشتم

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹                    #متاهل  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم

چشمت روشن و پرنور 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

تو رو قرآن دعام کنید عشقم امشب بهم برگرده و فقط عاشق من باشه و بشه همسرم و خوشبخت شیم کنار هم😭🤲

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

ولی یه شب داشتیم حرف می‌زدیم که یه خاطره از اون دوست دختر سابقش برام گفت و گفتش که هنوزم از قلبم بیرونش نکردم
دختراااا☹️ خدا شاهده انگار یه لحظه نمیتونستم نفس بکشم انگار نفس کشیدن برام سخت شده بود انگار چیزی قلبمو چنگ زد!
سریع باهاش خداحافظی کردم و همینجوری برای خودم اشک می‌ریختم، آره دخترااا بهش وابسته شدم ،اونم وابستگی شدید. خیلی حس دردناک و مبهمی بود.
قشنگ شبانه روز باهم حرف میزدیم
گفتم خدایااا اگه این پسر برای من میشه سریع بزار بهم اعتراف کنه دوستم داره و اگه دوستم نداره یا برای هم نیستیم بزار از زندگیم بره.

رابطمون روز به روز صمیمی تر میشد خلاصه کم کم لحجشون رو یادم میداد من چون استعداد یادگیری زبان رو دارم سریع یاد می‌گرفتم.
از فرهنگشون برام تعریف می‌کرد و همینطور ادامه می‌دادیم.

خلاصه بچه ها، بهم گفت که میخوام بیام شهرتون رفیق عزیزمو ببینم!من می‌پیچوندم و اینا که نمیتونم ببینمت بزاریم برای یه وقت دیگه.
اون همیشه بهم می‌گفت تو بهترین رفیق من هستی تو خیلی خوبی چرا اینقدر خوب و مهربونی
یا یه بار میگفت تو چشمات میخوام شنا کنم... ولی بدنبر!
یا کلیپ فرستاد یک بار داخل کلیپ نوشته بود تو درون قلب من فرمانروایی (خواستم بپیچونم)بهش گفتم: آهنگ قشنگیه گفت نه داخل کلیپ رو ببین متن رو بخون...

یک بار برام با لحجه خودشون یک کلیپ دوتا پارتنر فرستاده بود،که پسره به دختره میگه من تورو به روش (اسم قوم خودشون)دوست دارم
من این کلیپ رو برای بچه های نی نی سایت فرستادم برام معنی کردن لحجه رو...
بهم گفتن همچین معنی میده.

کلی اصرار می‌کرد که تولدت نزدیکه بزار برات هدیه بگیرم من راضی نمی‌شدم غرورم اجازه نمی‌داد حقیقتش.
خلاصه خیلی ناراحت میشد چندبار بهم گفت: بزار برات یک ست بگیرم ولی قبول نکردم گفت: عیدفطر نزدیکه بزار برات کت و شلوار بگیرم، دعواش کردم گفت:حداقل بزار برات پولش رو بزنم تو بگیر(من لباس گرفته بودم اینم بهش گفتم: که لباس گرفتم، دارم! ولی زیر بار نمی‌رفت می‌گفت میخوام از من یادگاری داشته باشی.)

خلاصه بچه ها، بهم گفت که میخوام بیام شهرتون رفیق عزیزمو ببینم!من می‌پیچوندم و اینا که نمیتونم ببینمت ...

عزیزم🙁

چقدر این عمیق دیدن، دخترا رو معصوم و ضربه پذیر میکنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊