2777
2789
عنوان

چندوقته خیلی حالم بده

194 بازدید | 14 پست

خانما ی مدت بود مدام حالت تهوع داشتم ،اما الان دیگه کاملا بیوقفه شده،ضعف همراه لرزش،فشار خون پایین ،همش قندم میافته وحالت بیهوشی دارم ،تا شوهرم حقوق بگیره فعلا نمیتونم ازمایش بدم ،اینم بگم باردار نیستم تواین تایم دکتر رقتم امپول وقرص تقویتی دادن ،تاثیری نداشته همش حس مبکنم ی مرضی گرفتم 🥲اینهمه ضعف روزانه وتهوع برام عادی نیس اصلا یهو بدنم شروع ب لرزه میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر روانی تحت فشار نیستی؟

ی مدت طولانی چرا ی سریا زیاد حرف میبردن میاوردن چون منو شوهرمم عادت ندارم بحث درست کنیم اصلا بحثو پیش نمیکشیدیم ولی من مدتها خودخورئ میکردم وخیلی تحت فشار بودم 

چیزی نیست منم سردرد حالت تهوع بیحالی دارم دکتر رفتم هم از بی آبی بدن همم اینکه فصل عوض شده کلا هستش ...

قبل این حالم زیاد اب میخوردم اما الان با ابم تهوع میگیرم وب شدت وزن کم کردم توی این دو سه هفته 

چکاب کامل تست ورزش اکو ضربان قلب

مرسی عزیزم ی بار رفتم متخصص قلب وعروق تواین مدت فقط همین تست ورزش وضربانو چک کرد گفت سالمه وچیز مشکوگی ندیدم دیگه ازمایش ننوشت برام