2777
2789
عنوان

بیاین از معجزه امام رضا براتون بگم🦋💞

| مشاهده متن کامل بحث + 22459 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا فقط هوای غریبه هارو داره چون خودش غریبه

اینجوری نگو عزیزدلم. امام رضا ع هوای همه رو داره.خیلی زیادد مهربونه. منم هنوز حاجت نگرفتم ولی خیلیاهم میگیرن.

ولی مطمعنم امامم در حقم خیلی دعا کرده و جای دیگه جبران میشه. شاید بادعاهاشون بلایی از من و خانواده دور شده و شاید جای دیگه حاجت گرفتم و....

شاید هم اصلا به صلاحم نیست و مهم تر از همه شاید وقتش نشده.بهتره صبرکنیم و توکل ب خدا وناامید نشیم عزیزم. ان شاالله به حق امام رضا ع که به زودی دلت شاد بشه. دل همه دوستان .

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

صلاحم ب چیه ک سه ساله عقدم برای جهازم عروسیم درگیر ی وام لامصبم ک جور نمیشه هرکی میبینه از بزرگ کوچی ...

عزیزم چی شد؟ رفتی سر خونه زندگیت؟ یه درخواست دوستی به من میدی یه راه حل برات دارم