2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر دوست داشتی بپرس جواب میدم درخواست دوستی بده تا باهم صحبت کنیم

گلم من امسال انتخاب رشته دارم رشته بازیگری رو خیلی دوست دارم من علاقه به شدت دارم واقعا بنظرتون خوبه ایندش 

گلم من امسال انتخاب رشته دارم رشته بازیگری رو خیلی دوست دارم من علاقه به شدت دارم واقعا بنظرتون خوبه ...

ببین عزیزم علاقه خیلی مهمه ولی موارد دیگه هم حتما در نظر بگیر مثلاً ببین آیا واقعا استعداد هم داری یا نه.

با خودت رو راست باش و بشین خوب فکراتو بکن ببین اگر این رشته رو انتخاب نکنی قراره چه رشته ای رو بری و حالا آیندت تو اون رشته قراره چطور باشه

نکته بعدم اینه که از دور به این موضوع نگاه نکن مثلاً اگر امکانش رو داری یه بار برو یه کلاس بازیگری ببین واقعا دوست داری رشته رو یا نه فقط به خاطر جَو محیط یا حالا سِنت این رشته رو دوست داری و میخوای این رشته رو انتخاب کنی

ببین عزیزم علاقه خیلی مهمه ولی موارد دیگه هم حتما در نظر بگیر مثلاً ببین آیا واقعا استعداد هم داری ی ...

اها مرسی ازت خوشگلم🥰❤

من واقعا علاقه خیلی دارم یعنی ی جوریه ک همش بهش فکر میکنم ولی به قول خودتون ی کلاس بازیگری ام باید برم مرسی ازتونن🥰

گلم من امسال انتخاب رشته دارم رشته بازیگری رو خیلی دوست دارم من علاقه به شدت دارم واقعا بنظرتون خوبه ...

درباره آینده شغلی هم که سوال کردی ببین این سوالت یه جواب قطعی نداره چون هرررر شغلی رو که بری دربارش تحقیق کنی میبینی هم آدمایی هستن که خیلی راضین و هم آدمایی که اصلا راضی نیستن از شرایط. این موضوع میتونه خیلییی وابسته به خودت باشه ولی ببین تعداد آدم های راضی و موفق تو این رشته بیشتره یا آدم های ناراضی و فقط یه عده رو نگاه نکن همه نوع آدما رو تو این رشته متصور باش

اها مرسی ازت خوشگلم🥰❤ من واقعا علاقه خیلی دارم یعنی ی جوریه ک همش بهش فکر میکنم ولی به قول خودتون ...

هر موفقبتی تلاش میخواد به نظر من تو رشته مورد علاقت بری و تلاش کنی میتونی جزو افراد عالی توی اون رشته باشی

درباره آینده شغلی هم که سوال کردی ببین این سوالت یه جواب قطعی نداره چون هرررر شغلی رو که بری دربارش ...

اها مرسی ازتون واقعاااا❤

من گوگل زدم هر جا میزنم میگم پردامد ترین رشته هنر فنی توش رشته بازیگری ام هس واقعا راسته ک دامدش خوبه؟

سوالت رو بپرس عزیزم تا جواب بدم اگر هم اینجا نمیخوای بپرسی درخواست دوستی بده تا اونجا باهم صحبت کنیم ...

سلام واسه ثبت نان دانشگاهم معدلمو ۹ صدم کمتر زدم الان شنبه باید برم ثبت نام مشکلی پیش نمیاد یا قبولیم لغو نمیشه؟

دانشگاه فنی روزانه قبول شدم

ﻣﻦ ﺑﻪ ﺷﺨﺼﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻭﺻﯿﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻋﻀﺎﯼ ﺑﺪﻧﻢ ﺭﻭ ﺍﻫﺪﺍ ﮐﻨﻦ 📝 ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺎﺭ ﺧﯿﺮ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺟﻮﻥ ﺑﻘﯿﻪ 😊 ﺑﻠﮑﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ بده چندتاشون خيلى دهن لقن 😕😁
اها مرسی ازتون واقعاااا❤ من گوگل زدم هر جا میزنم میگم پردامد ترین رشته هنر فنی توش رشته بازیگری ام ...

راستش سر رشته ای تو این موضوع ندارم ولی نظر شخصیم رو بخوای بدونی اینه که آره همینطوره

سلام واسه ثبت نان دانشگاهم معدلمو ۹ صدم کمتر زدم الان شنبه باید برم ثبت نام مشکلی پیش نمیاد یا قبولی ...

سلام نه فکر نمیکنم قبولیت لغو بشه ولی بازم سوال کن چون مطمئن نیستم