تمام پس اندازمون و کلی چیز دیگه فروختیم و ماشین حدود،دومیلیارد داد یه چیزی خرید مثلا برا آینده پسرمون کلاه بردار بود از اولم معلوم بود گفتم نکن نکن این نخر 😔😔😔😔 حالا،دیگه هیچی پول نداریم این روزا حس،میکنم باید بستری بشمممم واقعا نیاز دارم 😔 خدا،لعتش کنه خدااز رو زمین ورش داره یعنی جیگرم آتیش گرفته
پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوشبختیش صلوات میفرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
این چیزا مثل زمین و خونه خیلی بلدی میخواد خیلی کلاهبردار زیاده
زندگی برادر منم حدود ۲۰ سال پیش سر همچین چیزی از هم پاشید چون کلاهبرداری از فامیل زنش بود.برادرم دیگه قد راست نکرد
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
زمین که زیاد بد نیستله مرور. رشددمیکنه کجاست زمینه خارج شهره
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹