2777
2789

کاربر قدیمی سایتم اما بنا ب مشکلاتی و شناخته نشدن این کاربری جدید رو زدم 

بچها یه راهنمایی می‌خوام 

شوهرم سالمه عاشقمه دوسم داره گریه میکن بخاطرم معتاد نیس 

اما بعد از پنج سال زندگی من بخاطر رفتارای بچگونش و یه سری مشکلات بدجور ازش زده شدم اما واقعیت اینه بدون اینک دلیل داشته باشم نمیتونم بزارمش برم تا آخر عمر می‌سوزم خونوادم هم پشتم نیستن 

توروخدا نگین خوشی زده زیر دلت ن همچین چیزی نیس شما جای من نیستین چقد برا زندگیم تلاش کردم و... 

می‌خوام ازش خیانتی چیزی ببینم بتونم جدا شم اما نکرده 

چ راه حلی دارین برام ؟ 

بخدا تحمل این زندگی رو ندارم 

خونوادم هم پشت اونن با اینک این همه گرفتاریه‌منو دیدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما یه ادم سایکو میخوایین قشنگ نزاره لذت ببرین از زندگی.هی نوسان احساسات داشته باشه

منم مثل تو بودم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

عزیزم درک میکنم 

شما توقع زیادی ندارید از زندگی 

شما یک مرد میخواین که حامی شما باشه و حضور مردانه و رفتار مردانه ش به شما احساس بالندگی و شعف زندگی بده 

متاسفانه زندگی در کنار مردی که رفتار و افکار پخته نداره

خیلی سخته چون متقابلاً شما هم نمیتونی در برخورد با چنین فردی یک زن کامل و پر احساس باشی 

عزیزم من نمیگم طلاق بگیرید اما زندگی تو این شرایط هم سخت هستش 

و اینکه اگر میخواین جدا باشید حتما نباید خیانت کنه 

بزرگ ترین و کافی ترین دلیل که از خیانت هم مهم تره عدم تفاهم و دلبستگی شما با ایشون هست 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
همه رو گفتی الا اون رفتارها ی بد اونا چی میتونه باشه،؟

پول نمی‌داد 

موقعی ک بش احتیاج داشتم نبود 

محبت میکردم سرد بود خیلی وقتا هم گرم 

بیرون منو نمی‌برد دق میکردم 

همش ازم تقاضای پول داشت 

چن بارم دست ب بزن داشت 

این همه مدت من سوختم ب پاش 

سرباز بود دو ساااال سوختم اون همه پله هارو بالا پایین کردم بخاطرش منت رئیسشو کشیدم 

عمل کرد ۱۰ روز همه کار براش کردم اون نمیتونس حتی دستشویی کنه من بودم 

قدر ندونست اما دقیقا موقعی ک من سرد شدم من رفتم پی خودم تنهایی بیرون رفتن رو ترجیح دادم هر شبو روز اون گریه شد کادو شد لباس شد گردش شد 

هر روز و شب میگ بریم بیرون گریه میکن میگ توروخدا دوسم داشته باش اما از چشمم افتاده دیگ نمیخوامش

شما یه ادم سایکو میخوایین قشنگ نزاره لذت ببرین از زندگی.هی نوسان احساسات داشته باشه منم مثل تو بودم

باور می‌کنی پنج سال زندگی 

آخراش یه سال آخر خیلی بد شد ک از چشمم افتاد ؟ 

حتی یه دور هم منو دیگ دوس نداشت بزنه

پول نمی‌داد  موقعی ک بش احتیاج داشتم نبود  محبت میکردم سرد بود خیلی وقتا هم گرم  ب ...

مشکلت اینه که خودتو داری بالا میبینی

ببخشید رک میگم

بیا پایین

سنش کم بوده ازدواج کردی خودت هم اندازه اون مقصری

تلاش برای ساختن زندگیت کن خراب کردن آسونه

باورکن قصد توهین ندارم فقد میخوام بدونم برای خودت پای کس دیگه ای وسط هست ؟

بود 

ک اون فهمید از اون ب بعدش قدرمو گرف اما با این کاراش از چشام افتاد 

میدونی چرا پای کسی دیگ اومد وسط ؟ 

چون منتش میکردم منو ببر بیرون یه نیم ساعت دور بزنیم میگف خستم خودت برو تنها برو با دوستات برو ک یه ماه با یکی بودم ک فهمید و جدا شدم از اون ب بعد منت میکن گریه میکن اما من نمیخوامش نمیخوام 😭 کم سختی نکشیدم باهاش بخدا پا ب پاش کار کردم هر چی پول طلا هر چی داشتم دادمش اما ... 😭😭

باور می‌کنی پنج سال زندگی  آخراش یه سال آخر خیلی بد شد ک از چشمم افتاد ؟  حتی یه دور هم ...

اهان ، پس بدی دیدین ازش و اذیتتون کرده

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.