2777
2789
عنوان

بهانه گیری پسرم

90 بازدید | 7 پست

بخاطر اینکه شوهرم خیلی شدید آنفولانزا گرفت و پسرم کوچیکه ۱۱ ماهشه بخاطر اینکه از باباش نگیره من تقریبا ۴ روز خونه بابام بودم پسرم تو ابن چند روز خیلی بهانه گیر شد و همش گربه میکرد امروزم که اومدیم خونه باباشو دیده هنوز بهانه میگیره و گریه میکنه چیکارش کنم دیونم کرده 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

اضطراب جدایی هست 

درست میشه بیشتر بغلت کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اضطراب جدایی هست  درست میشه بیشتر بغلت کن

آره فکر کنم همینه گفتم شاید باباش رو ببینه خوب بشه الانم نمیتونه زیاد بغلش کنه فکر میکنم غصه میخوره 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
دندون در میاره

نه بخاطر این نیست فکر میکنم چون عادت نداشت چند روز باباشو ندید اینجوری شده

آره فکر کنم همینه گفتم شاید باباش رو ببینه خوب بشه الانم نمیتونه زیاد بغلش کنه فکر میکنم غصه میخوره& ...

وای من چهار روز از پسرم دور بودم 

نه ماهه بود 

تمام سرش رو چنگ انداخته بود 

بعد بغلش که میکردم تا چند روز جییییغ میزد 

انقدر بد انگار غریبه م 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

وای من چهار روز از پسرم دور بودم  نه ماهه بود  تمام سرش رو چنگ انداخته بود  بعد بغ ...

ای جان عزیزم پسر منم خیلی بهانه گیر شده و گریه میکنه شما چیکار کردی خوب شد؟

ای جان عزیزم پسر منم خیلی بهانه گیر شده و گریه میکنه شما چیکار کردی خوب شد؟

بیشتر بغلت کن 

محبت کن 

اروم حرف بزنید 

اصلا هیچ داد و بیداد و ...نباشه بدتر میشه بچه