2777
2789
عنوان

لباس مجلسی کرایه ای از کجا بگیرم؟

128 بازدید | 6 پست

عروسی برادرشوهرمه.لباس خیلی شیک خیلی گرونه از طرفی دیگه نمیشه جایی پوشید و بلا استفاده میشه.جایی میشناسین کرایه بدن؟

یه سوال دیگه اینکه من لاغرم زشته لباس پفی و شاین بپوشم؟یعنی نمیگن چرا لباس پفی پوشیده مگه عروسه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کم پف بگیر ....مزون های لباس عروس معمولا رنگی هم دارن 

ببین نه خیلی زیادی پف دارها ولی مدلای تنگ اصلا بهم نمیاد.یه کم دوست دارم پایینش آزاد باشه

ببین نه خیلی زیادی پف دارها ولی مدلای تنگ اصلا بهم نمیاد.یه کم دوست دارم پایینش آزاد باشه

اتفاقا چون لاغری خیلی چیزای قشنگی میتونی بگیری دستت باز تره....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اتفاقا چون لاغری خیلی چیزای قشنگی میتونی بگیری دستت باز تره....

چه مدلی خوبه؟؟حتی چون دستام لاغره دوست دارم استین دار یا حالت شنلی باشه بالاش

چه مدلی خوبه؟؟حتی چون دستام لاغره دوست دارم استین دار یا حالت شنلی باشه بالاش

تو اینستا بزن مدل زیاد میاره طبق سلیقه ات....یا برو حضوری بگرد چند مدل بپوش ببین کدوم بهت میاد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕