خواهش میکنم بخونید شاید با نظرتون کمکی کردید میدونم زیاده
دو معلم امسال برا یه کلاس رقابت دارن
حالا شرایط هردو رو میگم
یکی از معلما رسمی همون مدرسه بوده و خیلی ازش راضی هستن و تقریبا ۹۰درصد رضایت داره
این معلم حامله میشه و میخواد بره مرخصی زایمان ولی میترسه سال بعد کسی جاشو بگیره چون با امتیاز بالا اومده بود اون مدرسه با اداره صحبت میکنه که ببینه امکانش هست یانه و میگن خیالت راحت هیچکس جاتو نمیگیره حتی بهش ابلاغ هم میدن بعد یه مدت زایمان میکنه میره مرخصی
یه معلم از این خانم سابقش کمتره و یه شهر دیگه درس میداده امتیازشم کمتره ولی والدین همون شهر ازش راضین
حالا این خانم میاد برا مدرسه اون خانمی که زایمان کرده و میخواد برگرده فرم پر میکنه
از اداره به معلم اولی که زایمان کرده میگن بیا فرم پر کن و ایشون میگه نه من نامه دارم از پارسال و سر جای خودم هستم و پشت گوش میندازه
بعد دیده فایده ندارع و روز سازماندهی مجبورش میکنن. فرم پر کنه (ممکنه امتیازش پایین تر بشه و بره مدرسه دیگه )ولی بازم امتیازش بالا میشه
حالا معلم دومی رفته اداره و ابلاغشو برا کلاس اول همون مدرسه گرفته (چون معلمش میخواد زایمان کنه )و معلم اولی گفته عیب نداره من بچه کوچیک دارم و اول رو نمیخوام اگر کلاسی دیگه خالی بشه منو بفرستید
و معلم دومی میره کلاس اول و بعد مشخص میشه معلم فعلی که در کلاس اول درس میداده نمیخواد بره مرخصی زایمان چون جو اون مدرسه رو میدونه همه متقاضی هستن
حالا یهو یه کلاس ششم خالی شده و الان دو معلم متقاضی کلاس هستن بنظرتون حق کیه بره اون مدرسه
اینم لحاظ کنم معلم اولی تو مناطق محروم چند پایه درس داده ولی خانم معلم دومی همیشه تو شهر بوده
والان معلم دومی میگه چرا زمان سازماندهی فرم پر نکردی و من کلاس رو از تو زودتر گرفتم بنظرتون حق باکیه؟
درصورتی که تمام خانواده ها گفتن ما معلم باسابقه تدریس ششم رو میخوایم