2777
2789

خواهش میکنم بخونید شاید با نظرتون کمکی کردید می‌دونم زیاده

دو معلم امسال برا یه کلاس رقابت دارن 

حالا شرایط هردو رو میگم 

یکی از معلما رسمی همون مدرسه بوده و خیلی ازش راضی هستن و تقریبا ۹۰درصد رضایت داره 

این معلم حامله میشه و میخواد بره مرخصی زایمان ولی می‌ترسه سال بعد کسی جاشو بگیره چون با امتیاز بالا اومده بود اون مدرسه با اداره صحبت می‌کنه که ببینه امکانش هست یانه  و میگن خیالت راحت هیچکس جاتو نمیگیره حتی بهش ابلاغ هم میدن بعد یه مدت زایمان می‌کنه می‌ره مرخصی 

یه معلم از این خانم سابقش کمتره و یه شهر دیگه درس می‌داده امتیازشم کمتره ولی  والدین همون شهر  ازش راضین 

حالا این خانم میاد برا مدرسه اون خانمی که زایمان کرده و میخواد برگرده فرم پر می‌کنه 

از اداره به معلم اولی که زایمان کرده میگن بیا فرم پر کن و ایشون میگه نه من نامه دارم از پارسال و سر جای خودم هستم و پشت گوش میندازه 

بعد دیده فایده ندارع و روز سازماندهی مجبورش میکنن. فرم پر کنه (ممکنه امتیازش پایین تر بشه و بره مدرسه دیگه )ولی بازم امتیازش بالا میشه 

حالا معلم دومی رفته اداره  و ابلاغشو برا کلاس اول همون مدرسه گرفته (چون معلمش میخواد زایمان کنه )و معلم اولی  گفته عیب نداره من بچه کوچیک دارم و اول رو نمی‌خوام اگر کلاسی دیگه خالی بشه منو بفرستید 

و معلم دومی می‌ره کلاس اول و بعد مشخص میشه معلم فعلی که در کلاس اول درس می‌داده نمی‌خواد بره مرخصی زایمان چون جو اون مدرسه رو می‌دونه همه متقاضی هستن 

حالا یهو یه کلاس ششم خالی شده و الان دو معلم متقاضی کلاس هستن بنظرتون حق کیه بره اون مدرسه 

اینم لحاظ کنم معلم اولی تو مناطق محروم چند پایه درس داده ولی خانم معلم دومی همیشه تو شهر بوده 

والان معلم دومی میگه چرا زمان سازماندهی فرم پر نکردی و من کلاس رو از تو زودتر گرفتم بنظرتون حق باکیه؟

درصورتی که تمام خانواده ها گفتن ما معلم باسابقه تدریس ششم رو می‌خوایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که دنبال کاراش بوده و فرم پر کرده نه کسی که تنبلی کرده نرفته دنبال کاراش

خوب اگر به اون خانم اولی نامه داده باشن و گفته باشن سال دیگه همون مدرسه ای و نیاز به فرم نیست و اون بنا بر اعتماد به حرفشون بره مرخصی زایمان چی؟

خوب اگر به اون خانم اولی نامه داده باشن و گفته باشن سال دیگه همون مدرسه ای و نیاز به فرم نیست و اون ...

وقتی دوباره زنگ زدن که خانم فلانی بیا اداره کارت داریم عقل حکم میکرده که بره یه سر بزنه شاید یه درصد یه مشکلی بوده که زنگ زدن 

وقتی دوباره زنگ زدن که خانم فلانی بیا اداره کارت داریم عقل حکم میکرده که بره یه سر بزنه شاید یه درصد ...

رفته ولی عصبانی شده از اینکه زیر قولشون زدن ..

براهمون فرم پر نکرده و گفته شما مسخرم‌کردید

رفته ولی عصبانی شده از اینکه زیر قولشون زدن .. براهمون فرم پر نکرده و گفته شما مسخرم‌کردید

سیستم ایران کلا همین جوریه نباید به قول کسی اغتماد کنه بیشترش پارتی بازیه

سیستم ایران کلا همین جوریه نباید به قول کسی اغتماد کنه بیشترش پارتی بازیه

چی بگم والا حالا بنظرت این دوستم پیگیری کنه با همون نامه یا ول کنه اون خانمه بره سر کلاسش

چی بگم والا حالا بنظرت این دوستم پیگیری کنه با همون نامه یا ول کنه اون خانمه بره سر کلاسش

باز یه پیگیری کنه اگه اشنا داره تو اداره بگه سفارشش رو کنن شاید کارش درست شد