2581
2553

در جامعه کنونی ما خیلی از تصمیمات و عملکردها ، وابسته به عادت هایی شده که بدون فکر درست، داره رواج پیدا میکنهو عادی میشه و گاهی خوبی و بدی عمل ، مبهم میمونه.

نمونه اش  رابطه جنسی دهانی که یکی از راه‌های بهره بردن ولذت بین زوجین معرفی میشه.

مراجع به طور شفاف در این مورد نظر نداده اند وبه دنبال حکم بلامانع بودن اون ، این مطلب را ضمیمه می‌کنند که بهتر است رابطه در چهارچوب طبیعی و شآن وکرامت انسانی انجام شود .همچنین این عادت کفار است.

با این توصیف خیلی از افراد جامعه جواب شفافی نمی‌گیرند وبا وجود رواج فیلم ها و عکسهای اینچنینی ،تا حدی به این عمل بادیده مجاز نگاه می‌کنند.

از طرفی هم اگر یک مطالعه سطحی داشته باشیم می بینیم که غیر از مسئله کرامت انسانی ، مقاله های متعددی در مورد خطرات و غیر بهداشتی بودن این عمل وجود دارد.

آیا انجام عملی که هم در شان و کرامت انسان نیست و هم آسیب رسان  ومضر سلامتی ، درست است!

در اسلام این مطلب وجود دارد که زوجین می‌توانند از هر طریقی از همدیگر لذت ببرند اما در ادامه داریم که رابطه مقعدی مجاز دانسته نشده. پس نتیجه اینکه از هر طریقی هم درست نیست و در مسائلی هم باید نفسمان را نگهداری کنیم.

اگر قبح این مسائل روشن نشه،هدف (خصوصا" در آقایون)لذت جنسی به مرور تغییر میکنه و گاهی توقع زیاده از حد و شاید مجاز دونستن نادرست در رفع غرایزشون میشه که تبعات خوبی هم در دراز مدت نخواهد داشت.

در حالی که زن و شوهر باید درک کنند رابطه جنسی، بیش از هر چیزی برای ایجاد و افزایش عواطف و احساسات مثبت و نزدیک شدن روانی به همدیگه هست که اگر از راه های متعارف انجام بشه، هر دونفر از سلامت روحی وجسمی بیشتری برخوردار میشوند

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

رابطه دهانی نامتعارف شد اخر یا نه 🤔

اصلا من منتظر بودم بیان بگن 🤣🤣🤣🤣

برای تکمیل آلبوم کاریم مدل رایگان هم میزنم (میکروبلیدینگ ابرو ) اگر تهران هستی و  تار موی ابرو نازک داری بهم پیام بده  ( سبک ژورنالی  مواد کاملا اورجینال )
2603

🤢🤢🤢🤮🤮🤮

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

از نظر شرعی مشخص. از نظر علمی هم‌مشخص. دیگه زوجین خودشون با توجه به اینها و شرایط خودشون تصمیم‌میگیرن. نمیتونیم همه اینهایی که‌گفتین رو‌کاملا تایید یا کاملا رد کنیم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

درسته،درشان انسان نیست اینجور کارها،خارجیا از بس آزادن دیگه موندن با میل جنسیشون چکار کنن دست به هر ارتباطی اعم از انسان وحیوان وهم جنس و..میزنن بازم راضی نمیشن، 

2640
درسته،درشان انسان نیست اینجور کارها،خارجیا از بس آزادن دیگه موندن با میل جنسیشون چکار کنن دست به هر ...

فقط خارجیها . اخبار این چند ماه رو تو ایران ندیدی . میخوام حرف بزنم حیف دست و بالم بسته است . دوستان به عقلتون رجوع کنید

2456
همینمون مونده بود مراجع تو اینجور چیزام دخالت کنن😏فکر کردم مطلب علمی گذاشتی

خود علمی شم میگه این کار اشتباهه چون تو دهن آفت ها و بیماری  های دهانی اینجاد میکنه و ممکنه زگیل تناسلی به دهان راه پیدا کنه!

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

یکی خلاصه شده بگه 

حوصله ندارم بخونم

امان از گشادی😂

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
2604