2777
2789

کسی تجربه یا تخصص داره خونه خریده داداشم مساجرش بلند نمیشع تازه پررو بازی هم در میاره گویا همسرش طلاقش داده خونه رو فروخته این الان بلند نمیشه خونه توقیف نبوده ملک به مرده رسیده بود از طرف دادگاه مرده هم فروخت به داداشم البته با داداشم اشنا بود داداش منم به زنه ابلاغ داده که خریده بلند شه زنه انگار نه انگار شکایت کنه باید تخلیه کنه درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سند رسمی و قانونی به نام داداشت باشه آره میتونه شکایت کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

با بنگاهی مشورت کن گلم

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 
اگه سند رسمی و قانونی به نام داداشت باشه آره میتونه شکایت کنه

اره رسمی و قانونی ولی زنه میگه خونمه خالی نمیکنم حالا همه حق و حقوقشم گرفته انگاری چون طلاق از طرف مرد بوده همه حق و حقوقش رو داده چقدر زمان میبرع شکایت کنه خالی کنه 

اره رسمی و قانونی ولی زنه میگه خونمه خالی نمیکنم حالا همه حق و حقوقشم گرفته انگاری چون طلاق از طرف م ...

حالا کار به شکایت برسه شاید خودش خالی کنه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

باید بره شکایت کنه براپدرشوهر منم همینطوری بود سریع رسیدگی کردن تازه اون مدتی هم که باید اجاره رواضافه میکرده ومستاجر نداده بود روهم دادگاه میخواست ازمستاجربگیره که اینارضایت دادن گفتن نمیخوایم فقط بلند شه.