اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنند متأهلها میخواهند مجرد باشند! عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند شاغلان از شغلشان مینالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
"همون یه من جدیدم😉همونقدر که مستربین عروسکش و دوست داشت دوست دارم 🧸من خودمو دوست دارم چون اولین قانون زندگیم برای پیشرفت اینه که اول خودمو دوست داشته باشم، خودمو دوست دارم با اخلاق تندم ، با بی حوصلگیم ، با سخت گیریم .. خودمو دوست دارم چون انقد قویم که بادی به هر جهت نباشم 😉 با بالا رفتن سن هیچ تاثیری در سطح شعور ندارع، نهایتا یه بیشعور پیر میشی که فکر میکنی هر چیزی که بقیه میگن باید به خاطر سنت قبول کنن و احترام بزارن!طبیعت هوشمنده♻️
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..دوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>> آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه🥴😁كوچولو ونمره ٢٠سايتم🥺💕به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى شما خواهرام😚🤩💕
منو نمیشناااسید؟ صبح تا شب اینجا دارم زحمت می کشم😂😂🤣
مگه چند ساله دیگه هستیم کنارِ این زمین که با تیرکمون از آسمونم ستاره میزنیم🖤✨بیا بذاریم کنار اون چیزا ک لازم دل نی اگه حاکمت عشقه نگو تو جاده فلش نی اگه الان اینجایی قبلاً اجازه گرفتی ما هم مثل اونیم ولی شدیم خالق زشتی🤍نیازِ به عمقِ دید کی میگه ماه نقره نیست امید به بینهایت میکنه باورو سفید همه ساعتها از بهترینِ آینده بگید از وقتی بچه تو رحم صدای مادرو شنید💚🌱اگه جهان سمیه جمعها برات منفیه مثل خورشیدی شو که به یخها حرارت میده💛☀️بمون تو منطقه ای که هنوزم هواش ابریه💙☁️مهمم نیست اگه هزار دفعه خراب کردیمش💔🩹
#ایران_زمین تاپیک سوالات قند شکن و پروکسیسانی ساقی پروکسی سایت هسدم. "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید، چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
هر دفعه یه عده فعالیتشون بیشتره، بعد از دور خارج میشن، و گروه بعدی میان😅😅
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مگه چند ساله دیگه هستیم کنارِ این زمین که با تیرکمون از آسمونم ستاره میزنیم🖤✨بیا بذاریم کنار اون چیزا ک لازم دل نی اگه حاکمت عشقه نگو تو جاده فلش نی اگه الان اینجایی قبلاً اجازه گرفتی ما هم مثل اونیم ولی شدیم خالق زشتی🤍نیازِ به عمقِ دید کی میگه ماه نقره نیست امید به بینهایت میکنه باورو سفید همه ساعتها از بهترینِ آینده بگید از وقتی بچه تو رحم صدای مادرو شنید💚🌱اگه جهان سمیه جمعها برات منفیه مثل خورشیدی شو که به یخها حرارت میده💛☀️بمون تو منطقه ای که هنوزم هواش ابریه💙☁️مهمم نیست اگه هزار دفعه خراب کردیمش💔🩹
شیرین ترین توت ها𓆩🥰𓆪پای درخت ها میریزند𓆩🥺𓆪در حالی که ما برای چیدن توت های کال𓆩🙃𓆪چشم به بالاترین نقطه ها میدوزیم𓆩😓𓆪 این دقیقا حکایت ماست... 𓆩😩𓆪 زیادی بودن𓆩🙂𓆪؛ زیادی خوب بودن𓆩😄𓆪؛ زیادی در دسترس بودن 𓆩🤧𓆪 زیادی تحمل کردن𓆩😪𓆪؛ فقط باعث میشه زیادی نادیده گرفته بشی!🩹🙃❤... 💟💖BLINK_Army💖💟