2581
2632
عنوان

حالم از مامانم به هم میخوره

481 بازدید | 9 پست

اصلا موفقیتای من براش مهم نیست درگیر اینه فلانی حتما از من پایین‌تر باشه و من بالاتر تا راحت بشه ، مثلا دفعه پیش من نفر اول شدم این سری دوستای دیگم دوم سوم شدن من نشدم الان ماتم زده حسود بدبخت حقشه وضعش همینه 

ازش بدم میاد انگیزه درسمو با این کاراش از من گرفته و میگیره 

الان یه جا ماتم زده نشسته بدبخت انگار چی شده انگار کنکور بوده 

کاش منم درمورد مامانم میگفتم :)

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
عزیزم این نشون میده شما برای مادرتون مهم هستید و نگران شما هستن. حتما بهتون خیلی امید دارن.

دقیقا !

مامان من فقط پول دادن بلده همین..

2 ساعت فقط میبینم

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603

بعد میگن هی بچه بزایید ، انگار مار تو آستینمون پرورش می‌دیم 

۹ ماه زحمت بکش با بدبختی و درد زایمان کن و هزینه کن وقتی تب میکنید مادر تا صبح صدبار چک کنه که حالتون بد نشه اونوقت اینم دستمزد مادرها 

راجع به مادر درست صحبت کنید حتماً باید گیر صد تا گرگ بیفتید تو جامعه و موقع ازدواج تا مادر رو بپرستید؟!

بچه های نمک نشناس مثل تورو که میبینم  تصمیم میگیرم هییییچ وقت مادر نشم :)

حرف دهنتو بفهم بعد بنویس ، تو توی زندگی من نیستی و باهاش زندگی نمیکنی که سریع دست به قلم میشی

حرف دهنتو بفهم بعد بنویس ، تو توی زندگی من نیستی و باهاش زندگی نمیکنی که سریع دست به قلم میشی

همینکه به زنی که بزرگت کرده زحمتتو کشیده میگی بدبخت و توهین میکنی مشخصه چطور آدمی هستی

الحق خجالتم خوب چیزیه

2640