2581
2632
عنوان

به نظرتون با خانم y چیکار کنم؟

80 بازدید | 10 پست

سلام بچه‌ها

دوباره من اومدم و یه مشکل خوابگاهی جدید!😂

من توی اتاق قبلیم موندم ولی به یه مشکل بر خوردیم. سر تخت پائین بحث شده! 

من و تخت بالایی توافق کردیم که من پائین بمونم و خب این چندمین ترم منه که تخت پائینم و ما هیچ حرفی نداشتیم دیگه(دوستم به نفع من کنار کشید.) 

ما تعدادمون توی اتاق زیاده.

حالا یکی از بچه‌ها(به فرض خانم y) که تخت بالا بوده و یهو اول ترم گفت که می‌خواد بیاد تخت پائین و دوستش رو اولین روزی که خوابگاه باز شده بود فرستاد تا یکی از تخت‌های پائین رو بگیره. من هم روز اول رفتم خوابگاه و تختم رو مرتب کردم.

کسی که قرار بود صاحب تخت پائین بشه اومد و اعتراض کرد و این وسط بحث پیش اومد.

حالا من نمی‌فهمم من بیچاره دقیقا کجای این ماجرا بودم که خانم y هر چی از دهنش در اومد نثارم کرد و هزار تا توهین به من و خانواده‌ام شد؟ توقع داشت من برم بالا و تختم رو بدم بهش😑

من برای خانم y واقعا ارزش قائل بودم، بهش اطمینان داشتم و فکر می‌کردم دوستمه! نمی‌فهمم چرا توی ماجرایی که من مربوط نیست پای من باز شده؟ چرا دارن پشت سر من حرف می‌زنن؟بچه‌ها بعضی از چت‌ها رو نشونم دادن، باورم نمیشه خانم y در مورد من اینطور حرف می‌زده!

من کلا آدمی هستم که سعی می‌کنم توی بحث‌های دوستانه بی‌طرف باشم، اینجوری نیست که طرف کسی رو بگیرم. هیچ وقت در مورد خانم y حرف نزدم، برام عزیز بود و باهاش راحت بودم،بهش اعتماد داشتم و براش خاطراتم رو تعریف می‌کردم. واقعا نمی‌فهمم چرا پای من وسط بحث باز شد؟

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

منم خوابگاهی بودم،قانون ننوشته خوابگاه میگه تخت واسه اونیه ک زودتر رزرو کرده یعنی همونی ک دوستشو فر ...

من خودم زود رسیدم، تخت من جداست کلا! بحث سر یه تخت دیگه است و من نمی‌فهمم من این وسط چیکاره‌ام؟

2603
خوابگاهه دیگه، کلا بحث های الکی و اینا ولی خیلی خوش میگذره

قبول دارم 

ولی بد ضربه خوردم، شاید برای بقیه ساده به نظر برسه ولی احساس می‌کنم نمی‌تونم دوباره با کسی صمیمی بشم و گرم بگیرم

قبول دارم  ولی بد ضربه خوردم، شاید برای بقیه ساده به نظر برسه ولی احساس می‌کنم نمی‌تونم دوباره ...

خوابگاه نمونه ی کوچیک جامعه س،هرکسی با اخلاق و شخصیت و تربیت متفاوت،سعی کن کنار بیای چون ممکنه بعدا بدتر پیش بیاد واسش

خوابگاه نمونه ی کوچیک جامعه س،هرکسی با اخلاق و شخصیت و تربیت متفاوت،سعی کن کنار بیای چون ممکنه بعدا ...

از اون دسته از آدم‌ها نیستم که زیاد یه بحث رو کش بدم، از کنار خیلی چیزها راحت می‌گذرم و خیلی هم زود فراموش می‌کنم. با اخلاق بچه‌ها زود سازگار میشم و می‌تونم وجهه‌ی بد دیگران رو قبول کنم چون می‌دونم خودم هم عاری از اشتباه و اخلاقیات بد نیستم ولی توقع نداشتم در حالی که من از کسی بد نمی‌گم، با کسی کار ندارم و توی کار کسی مداخله نمی‌کنم مورد اهانت قرار بگیرم.

به قول معروف، من که نشستم یه گوشه دارم پاستیلم رو می‌خورم!

اصلا با من مشکل دارن چرا پای خانواده‌ام رو می‌کشن وسط؟؟؟ چرا تهمت می‌زنن دیگه؟ 

جالب اینجاست وقتی جلوم هستن عزیزم و گلم هستم ولی به تازگی فهمیدم پشت سرم خبرای دیگه‌ای هست. من با آدم‌ها رکم، بی‌ادب نیستم ولی اگه با کسی راحت نباشم جلوش دو رو دو رنگ بازی در نمیارم. توقع داشتم در مقابل رفتار صادقانه‌ام اونا هم با صداقت رفتار کنن.

2640