سلام بچهها
دوباره من اومدم و یه مشکل خوابگاهی جدید!😂
من توی اتاق قبلیم موندم ولی به یه مشکل بر خوردیم. سر تخت پائین بحث شده!
من و تخت بالایی توافق کردیم که من پائین بمونم و خب این چندمین ترم منه که تخت پائینم و ما هیچ حرفی نداشتیم دیگه(دوستم به نفع من کنار کشید.)
ما تعدادمون توی اتاق زیاده.
حالا یکی از بچهها(به فرض خانم y) که تخت بالا بوده و یهو اول ترم گفت که میخواد بیاد تخت پائین و دوستش رو اولین روزی که خوابگاه باز شده بود فرستاد تا یکی از تختهای پائین رو بگیره. من هم روز اول رفتم خوابگاه و تختم رو مرتب کردم.
کسی که قرار بود صاحب تخت پائین بشه اومد و اعتراض کرد و این وسط بحث پیش اومد.
حالا من نمیفهمم من بیچاره دقیقا کجای این ماجرا بودم که خانم y هر چی از دهنش در اومد نثارم کرد و هزار تا توهین به من و خانوادهام شد؟ توقع داشت من برم بالا و تختم رو بدم بهش😑
من برای خانم y واقعا ارزش قائل بودم، بهش اطمینان داشتم و فکر میکردم دوستمه! نمیفهمم چرا توی ماجرایی که من مربوط نیست پای من باز شده؟ چرا دارن پشت سر من حرف میزنن؟بچهها بعضی از چتها رو نشونم دادن، باورم نمیشه خانم y در مورد من اینطور حرف میزده!
من کلا آدمی هستم که سعی میکنم توی بحثهای دوستانه بیطرف باشم، اینجوری نیست که طرف کسی رو بگیرم. هیچ وقت در مورد خانم y حرف نزدم، برام عزیز بود و باهاش راحت بودم،بهش اعتماد داشتم و براش خاطراتم رو تعریف میکردم. واقعا نمیفهمم چرا پای من وسط بحث باز شد؟