2410
2640

هوا شبا به شدت سرده از کجا میاین؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون 79🤷🏻‍♀️وزن هدف ۷۵💃🏻قد ۱۷۶💪سایز ابتدا ۵۲XXXXXXL🙄⌛️سایز اکنون۴۲XL💃🏻😍

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603
هوا شبا به شدت سرده از کجا میاین؟

بارندگی ام هست ؟

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
اصفهان عزیزم

خوش بگذره عزیزم . ظهرا هوا گرمه ولی برای شب حتما لباس گرم بردار حالا نه پالتو ولی سویشرت و بلوز هایی که یکم گرم ترن

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون 79🤷🏻‍♀️وزن هدف ۷۵💃🏻قد ۱۷۶💪سایز ابتدا ۵۲XXXXXXL🙄⌛️سایز اکنون۴۲XL💃🏻😍
پس هم پالتو بیارم برا شبا مانتو بیارم برا روز .درسته؟؟شوفاژ میزنید شبا ؟؟

شوفاژ که نه هنوز ولی من الان چندشبه لباس های گرم می‌پوشم

بارندگی ام هست ؟

آره امروز بارون میومد

آره امروز بارون میومد

خوب خدا رو شکر خوش ب حالتون  

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
2456