🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
تو این وضعیت بد اقتصادی جمعیت افغانستانی ها هم بالا
ببنید چ قدر خرج اینا میشه
سالانه سازمان ملل بهمون کم میکنه ولی خرج اینا بیشتر از کمک سازمان ملل هست
رسما از جیب ما میره
- عشقِتو💔شیرینترینداستانِایندنیایِتلخاست حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
حجی چر نی نی یار تگ میکنی اگ جواب منطقی داری بگو منم نژاد پرست نیستم منم مخالف اومدنشون نیستم ولی خدایی الان حرفی ندارم
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
Intpبودم و میمانم و خواهم ماند🗿🚬 حرف داشتی بام بیا ناشناسم دوس داشتم ج میدم دوس نداشتم تو خماری میزارمت ، شخصی مخصی و چ میدونم فدات شم قربونت برم نداریم ، احیانا دلم براتون باربیکو شد ب روتون خندیدم هوا برتون نداره🖤🗿🚬ج بعضی کامنتارو نمیدم ن لایک ن ریپ ، چون وقت و حوصله ندارم ی نافهم و فهمیده کنم.👍
Intpبودم و میمانم و خواهم ماند🗿🚬 حرف داشتی بام بیا ناشناسم دوس داشتم ج میدم دوس نداشتم تو خماری میزارمت ، شخصی مخصی و چ میدونم فدات شم قربونت برم نداریم ، احیانا دلم براتون باربیکو شد ب روتون خندیدم هوا برتون نداره🖤🗿🚬ج بعضی کامنتارو نمیدم ن لایک ن ریپ ، چون وقت و حوصله ندارم ی نافهم و فهمیده کنم.👍