دیروز بعد از شستن دستشویی با وایتکس یه ده دقیقه ای تو دستشویی بودم البته دیگه وایتکس و شسته بودیم فقط بوش مونده بود بعدشم آخر شب رفتم حموم بوی وایتکس بود هنوز ولی یکمگذشت دیگه حسش نکردم اون سر شبم یکم سردرد شدم بعدش همشم فک میکردم نفس تنگی دارم ولی فک کنم در اصل نداشتم همشمیگمنکنه اکسبیژن به مغزم نرسیده عین اینایی که دیگه خوابشون نمیبره شدم دیگه خوابم نبره تا صب دیشب بیدار بودم فقط یکی دو ساعت فک کنم خوابم برد تازه مطمئن نیستم ظهر هر کاری کردم خوابم نبرد ممکن واقعا مغزم اسیب دیده باشه؟ یا بوش به خاطر مواد شیمیایی و اینا رو مغز اثر بذاره الانم سردرد دارم همینجور یه چند ساعتیه
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
به هر حال برای ریه بدون ضرر نیست. همیشه با تهویه مناسب باید استفاده بشه. اما مخلوط کردنش با شویندههای دیگه، بهخصوص جرمگیرها و اسیدها، باعث آزاد شدن گاز فسژن میشه که به شدت سمیه.
درخواست دوستی ممنوع مخصوصا آقایون ❌ درخواست بدی تاپیک میزنم شرفتو ب باد میدم فهمیدی😈 باید جانم هایش را درون ثبت احوال ثبت کند ک کسی هوس نکند ب نامش بزند🥺🧡 مامان ی دخترک مو فرفری لپ گلی ام ک ب سوسمار میگه سوسملک، ب مارمولک میگه مارگولک ب ممد قلی هم میگه مگگولی به نگهبان هم میگه نبهگان😂 اخه من نمیرمممم براش🥺❤️