2631
2553

دیروز بعد از شستن دستشویی با وایتکس یه ده دقیقه ای تو دستشویی بودم البته دیگه وایتکس و شسته بودیم فقط بوش مونده بود بعدشم آخر شب رفتم حموم بوی وایتکس بود هنوز ولی یکم‌گذشت دیگه حسش نکردم اون سر شبم یکم سردرد شدم بعدش همشم فک میکردم نفس تنگی دارم ولی فک کنم در اصل نداشتم همش‌میگم‌نکنه اکسبیژن به مغزم نرسیده عین اینایی که دیگه خوابشون نمیبره شدم دیگه خوابم نبره تا صب  دیشب بیدار بودم فقط یکی دو ساعت فک کنم خوابم برد تازه مطمئن نیستم ظهر هر کاری کردم خوابم نبرد ممکن واقعا مغزم اسیب دیده باشه؟ یا بوش به خاطر مواد شیمیایی و اینا رو مغز اثر بذاره الانم سردرد دارم همینجور یه چند ساعتیه

رو مغز که نه اما رو ریه ها شدید اثر بد میزاره

اخه فقط بوش مونده بود اونم خیلی غلیظ نبود برا ریه نگران نیستم چون اگر میخواس چیزی بشه تا الان شده بود بیشتر میترسم رو مغزم اثر گذاشته باشه

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

به هر حال برای ریه بدون ضرر نیست. همیشه با تهویه مناسب باید استفاده بشه. اما مخلوط کردنش با شوینده‌های دیگه، به‌خصوص جرمگیرها و اسیدها، باعث آزاد شدن گاز فسژن می‌شه که به شدت سمیه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
2603
به هر حال برای ریه بدون ضرر نیست. همیشه با تهویه مناسب باید استفاده بشه. اما مخلوط کردنش با شوینده‌ه ...

نه ریم که مشکلی نداره با چیزیم مخلوطش نکرده بودیم برا تاثیرش رو مغز و اینه پرسیدم

احتمالا با گازش مسموم شدی 

شیر خام بخور بازم از اورژانس بپرس 

درخواست دوستی ممنوع مخصوصا آقایون ❌ درخواست بدی تاپیک میزنم شرفتو ب باد میدم فهمیدی😈    باید جانم هایش را درون ثبت احوال ثبت کند ک کسی هوس نکند ب نامش بزند🥺🧡 مامان ی دخترک مو فرفری لپ گلی ام ک ب سوسمار میگه سوسملک، ب مارمولک میگه مارگولک ب ممد قلی هم میگه مگگولی به نگهبان هم میگه نبهگان😂  اخه من نمیرمممم براش🥺⁦❤️⁩   
2640
اخه فقط بوش مونده بود اونم خیلی غلیظ نبود برا ریه نگران نیستم چون اگر میخواس چیزی بشه تا الان شده بو ...

نه احتمالا از استرس نخوابید، گلاب بخور یه کم به پیشونی بمال، دمنوش آرامبخش بخور،شیر بخور 

شیر بخور  برو تو هوای ازاد  بعدشم عزیزم  ی مقدار وایتکس بریز افتابه بد روش آب بریز ...

دیروز بود الان  خوبم همون موقع دو تا شیر پاکتی بود خوردم فقط نمیدونم الان رو مغزم اینا اثر گذاشته یا نه

2456
نه احتمالا از استرس نخوابید، گلاب بخور یه کم به پیشونی بمال، دمنوش آرامبخش بخور،شیر بخور 

مرسی تو نت خیلی هس ازین داستانا که طرف تب کرده یا اکسیژن به مغزش نرسیده دیگه نتونسته بخوابه

جدی میگم عزیرم اونا بهتر راهنمایی میتونن بکنن چون من چندسال تقریبا همین مشکل پیش اومد خیلی کمک کردن ...

میدونم من وقتی میگم اوکی یعنی میکنم این کارو😂💔 فقط شما دقیقا چه حالتی داشتی؟ 

مرسی تو نت خیلی هس ازین داستانا که طرف تب کرده یا اکسیژن به مغزش نرسیده دیگه نتونسته بخوابه

هرچی تو نت میزنن که درست نیست، به جای وایتکس، پودر رخشا بگیر یا جرمگیر اکتیو سرمه ای بوش کمتره 

2604