2581
2553

میگن باید باظرافت باشی! 

اقایی تو اشناهاتون ندیدین تمیز کارشو انجام بده؟ 

دراخر ممنون میشم اگه کاری سراغ دارین جز ارایشگری بهم بگین🙏🏻

نفرین من همیشه پشت افرادی که لذت دختر بودن رو از دخترامون گرفتن خواهد بود🖤 وزن اولیه:  106🔒 فعلی: 90🔒 هدف: 60🔒 در انتظار تثبیتی شدن... آبی به رنگ احساس من💙 💍متاهل💍

داییم 

کارش عالی

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بنظر من خوب نيست

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه🥴😁كوچولو ونمره ٢٠سايتم🥺💕به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى شما خواهرام😚🤩💕

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

چرا هست 

🙏🏻

نفرین من همیشه پشت افرادی که لذت دختر بودن رو از دخترامون گرفتن خواهد بود🖤 وزن اولیه:  106🔒 فعلی: 90🔒 هدف: 60🔒 در انتظار تثبیتی شدن... آبی به رنگ احساس من💙 💍متاهل💍
داییم  کارش عالی

خداروشکر

بابام خیاطی میکردا البته کارش نیستا اما کلا عالیه 

🙏🏻

جز کارای جنسیتی نیس

مرد و زن هم انجام میدن

(دورنگم)تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله                 صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی بگو بگم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم هرگز فراموش نکن.. چه کسی در شرایط سخت بهت کمک کرده.چه کسی درشرایط سخت ترکت کرده.چه کسی درشرایط سخت قرارت داده👊🏻    روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان.  به بیرون خیره خواهم شد:)                  متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
تو این دوره زمونه کمتر مردی به خیاط لباس میده مگر سن بالاها  ولی بهتره کارای دیگا کنه  م ...

من مرد نیستم

روحیاتم مردونه اس

تو این دوره زمونه کمتر مردی به خیاط لباس میده مگر سن بالاها  ولی بهتره کارای دیگا کنه  م ...

شخصی دوزی اره اونجوریه

ولی تولیدی داشته باشه مثل لباس مدرسه .... ولی بازم عالی نیست درامدش

دچار تو نمی کند . دل از هوای تو....ایران🤍
2456
خیاطی به نظر من شغل مردانه است چون اغلب خانم های خیاط دیسک گردن دارن اینکه کارت تمیز باشه به خو ...

درسته ممنون

اجازه دارم نظر بدم خانم 

بفرمایید 

شخصی دوزی اره اونجوریه ولی تولیدی داشته باشه مثل لباس مدرسه .... ولی بازم عالی نیست درامدش

کار سراغ ندارین؟ 

چه کاری ؟ نه

برای درامدزایی

ممنون 

2664