ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
پول کتاب تست ها اگه از خود موسسه بگیری من ۴ تا کتاب خداستم شد ۲ و ۷۰۰ بیرون با دوستم دادیم به چاپخانه ای pdfهارو برامون چاب کرد ۸۰۰
درس نیس اما چی مشه کرد پول کجا بود
منم این مافیا های کنکور رو حلال نمیکنم...
(دورنگم)تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی بگو بگم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمهرگز فراموش نکن.. چه کسی در شرایط سخت بهت کمک کرده.چه کسی درشرایط سخت ترکت کرده.چه کسی درشرایط سخت قرارت داده👊🏻 روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان. به بیرون خیره خواهم شد:)متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
یعنی پی دی آف تست هارو از تل دان کردی چاپ کردی؟ مال چه سالیه تستا
اره کلا کتاب هارو پی دی اف دادیم چاپ کنن
مثلا ایکیو جامع زیست pdfدادیم برامون چاپ کنن برا امساله
میخوای لینک کانال تل که ازش پی دی اف هارو برادشتیم رو بهت بدم؟
(دورنگم)تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی بگو بگم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمهرگز فراموش نکن.. چه کسی در شرایط سخت بهت کمک کرده.چه کسی درشرایط سخت ترکت کرده.چه کسی درشرایط سخت قرارت داده👊🏻 روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان. به بیرون خیره خواهم شد:)متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اره بزار همینجا اسم کانالشو اگر آیدی داره واقعا خود خودشه؟ کم و زیاد که ندارع چیزی؟ بخدا منم تو پو ...
اره همون کتابه کلا فرقی هم نداره
واسا الان لینکش رو میزارم