2581
2640
عنوان

پس فقط منم که هزینه کنکور رو ندارم!

394 بازدید | 43 پست

خوشبحال بچه هایی که در کنار تلاششون حمایتگر دارن 

هرچقدر فیلم تو الا میبینم تست میزنم آزمون میدم فایده ندارع تا هفتاد میرسونم دیگه هیچی 

خستم خسته 

این کلاسای آنلاین داخل تلکرامم‌ خود استاداش گفتن حلال نیست و راضی نیستیم

اونقدر ناراحتم که

لعنت به کنکور

چرا لعنت

اون بچه های که وضعشون خوبه خیلی راحت هم تلاش میکنن‌ فقط تنها دغدغشون اینه که رتبه و ترازشون کم نشه

طرف برجی نه میلیون میده مشاور رتبه تک رقمی که بچه اش موفق بشه

خوشبحالشون واقعا 

من هیچوقت شانس نداشتم هیچوقت

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

یکی از دانش آموزام خیلی ب حلال یا حروم بودن این فیلم ها حساس بود

نگاه می‌کرد

آخر فرهنگیان قبول شد

با حقوق ماه اولش همه پکیج هارو خرید ک مدیون نمونه

یک عدد معتاد به کتاب و باشگاه😌
فکر کن حقوق بابات 7 میلیون باشه بعد شهریه کلاسای کنکورم 7 میلیون 500، این همه عدل و عدالت تا کجا آخه ...

دقیقا 

همش چرته میگن بخونی موفقی این مقاله زمان قبل از کنکور ۹۹ بود حالا دیگه مفهومی شده روش درس خواندن تکنیک های مسئله و.. دانش آموز نیاز به راهنمایی داره

به حلال و حرامش نیستم من نگاه میکنم

پول کتاب تست ها اگه از خود موسسه بگیری من ۴ تا کتاب خداستم شد ۲ و ۷۰۰ بیرون با دوستم دادیم به چاپخانه ای pdfهارو برامون چاب کرد ۸۰۰

درس نیس اما چی مشه کرد پول کجا بود 

منم این مافیا های کنکور رو حلال نمیکنم...

(دورنگم)تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله                 صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی بگو بگم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم هرگز فراموش نکن.. چه کسی در شرایط سخت بهت کمک کرده.چه کسی درشرایط سخت ترکت کرده.چه کسی درشرایط سخت قرارت داده👊🏻    روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان.  به بیرون خیره خواهم شد:)                  متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
به حلال و حرامش نیستم من نگاه میکنم پول کتاب تست ها اگه از خود موسسه بگیری من ۴ تا کتاب خداستم شد ۲ ...

یعنی پی دی آف تست هارو از تل دان کردی چاپ کردی؟

مال چه سالیه تستا

دقیقا  همش چرته میگن بخونی موفقی این مقاله زمان قبل از کنکور ۹۹ بود حالا دیگه مفهومی شده روش د ...

آره اونی که با پول مامان باباش به همه جا رسیده میاد میگه تلاش کنید تلاش کنید😐

آره اونی که با پول مامان باباش به همه جا رسیده میاد میگه تلاش کنید تلاش کنید😐

اره دقیقا ولی خب من تلاشمو کامل میکنم که مدیون خودم نباشم ولی دنبال یه راهم که تلاشم الکی هدر نره ناراحتم خیلی

2456
یعنی پی دی آف تست هارو از تل دان کردی چاپ کردی؟ مال چه سالیه تستا

اره کلا کتاب هارو پی دی اف دادیم چاپ کنن

مثلا ایکیو جامع زیست pdfدادیم برامون چاپ کنن برا امساله

میخوای لینک کانال تل که ازش پی دی اف هارو برادشتیم رو بهت بدم؟

(دورنگم)تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله                 صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی بگو بگم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم هرگز فراموش نکن.. چه کسی در شرایط سخت بهت کمک کرده.چه کسی درشرایط سخت ترکت کرده.چه کسی درشرایط سخت قرارت داده👊🏻    روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان.  به بیرون خیره خواهم شد:)                  متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اره کلا کتاب هارو پی دی اف دادیم چاپ کنن مثلا ایکیو جامع زیست pdfدادیم برامون چاپ کنن برا امساله م ...

اره بزار همینجا اسم کانالشو اگر آیدی داره

واقعا خود خودشه؟ کم و زیاد که ندارع چیزی؟

بخدا منم تو پولش موندم خودمم سرکار میرم ولی دیگه نمیتونم برم

چی بگم من که گفتم اگه عمومیا برگرده کنکور نمیدم 

وای نه دختر جا نزن منم اصلا عمومی صفرم نخوندم

خیلی راحت میشه جمع کرد حتی شده یازدهم و دوازدهم و بخونی یا یه چیزایی حذف کنی کنکوری سالای قبل بزنی چندین دور میشه درصد اورد

اره بزار همینجا اسم کانالشو اگر آیدی داره واقعا خود خودشه؟ کم و زیاد که ندارع چیزی؟ بخدا منم تو پو ...

اره همون کتابه کلا فرقی هم نداره

واسا الان لینکش رو میزارم

2669