2631
2553

اسم دکترتون رو هم بگید

من پیش دکتر خوانساری نیا وقت گرفتم 

بچه هاااااا ب نظرتون کدوم دکتر بینی رو کوچیک میکنه؟؟؟؟

لبخند بزن😃👌

فامیل ما پیشش عمل کرد خوب شد بینیش

خداوندا به من آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و به من قدرتی عطا فرما تا تغییر دهم آنچه را که می‌توانم و دانشی ده که فرق این دو را با هم بدانم 

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

من راضیم مشهد دکتر میمنه جهرمی عمل کردم

عزیزم بینیت گوشتی بود یا استخوانی

۱۵ آبان نوبت عمل دارم انقدرررر استرس دارم ک بد بشهههه

هرشب خواب میبینیم🤣😂💔

لبخند بزن😃👌
2603
اها.حالا نمونه کاراش دیدم قشنگ بود.حیف ک دورهههه

عع کدوم شهری..من یکساعت فاصله دارم با تهران اره منم نمونه کاراشو دیدم

ولی چن نفر باهاشون صحبت کردم پنج ماه و دوماه اینا عمل کردن خودشون راضی نیستن میگن تغییر نکردیم...

ولی مطبش ک میری همه دماغا خوشگل هم ام راضی

جزو ده دکتر برتر هستش این دکتر

لبخند بزن😃👌
عزیزم بینیت گوشتی بود یا استخوانی ۱۵ آبان نوبت عمل دارم انقدرررر استرس دارم ک بد بشهههه هرشب خواب ...

گوشتی خداروشکر خوب شدم انشاالله برای شمام خوب میشه اگه از دکترت خاطرت جمعه استرس نداشته باش عمل راحتیه 

من که میگم کاش قبل تر عمل میکردم بهترین کاری بود که در حق خودم کردم

2640

نه من شیرازم.ولی اینجام خیلی گرونه.همه میگن برو گچساران حالاکه ایقدپولش نداری شیرازعمل کنی.اونجادور۲۵ تومن اینچیراست ولی خودم میگم ارزونه میزنه خرابش میکنه🤣😟

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...
گوشتی خداروشکر خوب شدم انشاالله برای شمام خوب میشه اگه از دکترت خاطرت جمعه استرس نداشته باش عمل راحت ...

سلام ببخشید شما که دماغتون گوشتی بودالان راضی هستید چند وقته عمل کردید؟ دختر من دماغش گوشتی بود الان یه هفته عمل کرده گچشا که منشی باز کرد هنوز بزرگ بود وناراحته یعنی درست میشه؟ 

اصلا جای ارزون مخصوصا گچساران پیش پریاوی عمل نکن کارش واقعا افتضاحه

اره پریاوی رو خودم کاراش دیدم اصلا چوووله😂من هنوز نرفتم تو مطبشون ک اونجا کاراشوببینم.مال پریاوی و اسدی رو دیدم چن تا از دورو بریام ک عمل کرده بودن پیشش خوشم نیومد.یکیش کلاوسط دماغش خالی بودرفت ازنوع غضروف گذاشت پریاوی.ولی میخاستم برم کارای محمدی رو ببینم بینم چجوره.حمدالله

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...
سلام ببخشید شما که دماغتون گوشتی بودالان راضی هستید چند وقته عمل کردید؟ دختر من دماغش گوشتی بود الان ...

آره عزیزم خیلی راضیم 

همش ورمه نگران نباشید بینی ای که الان می‌بینید قشنگ تا ۶یا۷ ماه آینده نصف میشه 

بینی گوشتی حتی تا دو سال ام ورمش از بین نمیره ولی بعد ۶ماه کم کم فرم میگیره و حالت اصلی بینی دیده میشه

2456