2410
2640

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

وکالت 

از یک کیلومتری معلمی هم رد نمیشم😂

مگه چند ساله دیگه هستیم کنارِ این زمین که با تیر‌کمون از آسمونم ستاره می‌زنیم🖤✨بیا بذاریم کنار اون چیزا ک لازم دل نی اگه حاکمت عشقه نگو تو جاده فلش نی اگه الان اینجایی قبلاً اجازه گرفتی ما هم مثل اونیم ولی شدیم خالق زشتی🤍نیازِ به عمقِ دید کی میگه ماه نقره نیست امید به بی‌نهایت می‌کنه باورو سفید همه ساعتها از بهترینِ آینده بگید از وقتی بچه تو رحم صدای مادرو شنید💚🌱اگه جهان سمیه جمعها برات منفیه مثل خورشیدی شو که به یخها حرارت می‌ده💛☀️بمون تو منطقه ای که هنوزم هواش ابریه💙☁️مهمم نیست اگه هزار دفعه خراب کردیمش💔🩹

وکالت باید کار بلد باشی 

یک نفر را هم تو دادگاه داشته باشی تا پرونده بهت معرفی کنه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

معلمی حقوق کمی داره اما ثابته ، البته میشه با تدریس خارج از مدرسه و خصوصی در آمد رو بیشتر کرد

اما وکالت چون تضمینی نیست این ماه مثلا ۵۰ گرفتی ماه بعد ۵ نگیری بعد آزمون وکالت خیلی سخته میگن پشتش میمونن  زیاد.

مثلا اگه من بودم معلمی رو انتخاب میکردم .

اونم دبیری دبیرستان.

در گریختن رستگاری نیست ، بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند.
من کتابامو خریدم و دارم میخونم🤕

خب این یعنی علاقه داشتی که تا اونجا پیش رفتی پس اگه تلاش کنی حله  .

پرستیژ وکالت بالاتره اما سخت تره .

موفق باشی ❤❤

بچه ها خیلی سختمه انتخاب من الان کتابای وکالتو خریدم دارم میخونم...بنظرتون اشتباهه

ببین همه چی به علاقته دیگه

اگه بری معلمی بخونی اما ازش خوشت نیاد به چه درد میخوره .

2456