2581
2553

۴ ماه خیلی سخت رو پشت سر گذاشتم ❤️‍🩹روزی نبوده که بالای ۵ ۶ بار گریم نگیره فقط ۴ بار کارم به سِرم کشید خیلی سخت بود😭۴ ماه گذشت...هر صبح که بیدار میشم بلافاصله یادم میاد که چی شده از اول تا اخرش مرور میشه برام حس مرگ بهم دست میده...تازگیا خاطراتمونو یادم میاد حس جنون بهم دست میده که اونی ک مال من بود الان شوهر یکی دیگس😭😭😭

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

مال تو نبوده عزيزم اگه لياقتت تورو داشت ميموند 

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
براي اينكه قلب ني نيم تشكيل بشه و بارداري راحت و ني ني سالم دنيا بياد يه صلوات مهمونم كنين 🤗🤗🤗فرستادين بگيد منم براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

2603

باعرض معذرت از استاتر خانومای متاهل اگه میشه تایپک اخرمو بخونین دوستاتونو تگ کنین خیلیا تواین سایت به کمک نیازدارن تاجواب بدم یکم طول میکشه صبورباشین ❤

مشاور خانواده هستم 👩🏻‍🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554

چی شد رفت با یکی دیگه

ببین مطمئن باش با اون طرف روز خوش نمیبینه حالا شاید چند صباحی شاد  باشن ولی اینطور نمیمونه

به زمان فرصت بدع

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

به نظرت ارزششو داره خودتو نابود کنی واسه یه ادم حیوون واسه خودت ارزش قائل شو اگه دوستت داشت که نمیرفت روزی میشه به این روزات خندت میگیره میگی چه خولی بودم اون همه خودمو عذاب دادم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
خب ۸ سال خیلیه اگه بعد یکسال رابطه جدی نشه باید کات شه حکم سرگرمیو داشتی متاسفاته

اخه سال اول۱۹ سالش بود سرباز بود هیچی نداشت چ جوری جدیش میکردیم

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
2456

عزیزم تازمانی که سوگواریت تمام نشه این پروسه ادامه داره میانگینش یکساله بعدازیکسال باید پاشی به خودت کمک کن نذار ازنظر روانی زمینت بزنه هیشکی تواین دنیا مهمترازخودت نیست اگه زمانی اینو حس کنی ک ازخودت مهمترکسی هس همون روز همون ساعت همون دقیقه باختی 

مشاور خانواده هستم 👩🏻‍🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554
چی شد رفت با یکی دیگه ببین مطمئن باش با اون طرف روز خوش نمیبینه حالا شاید چند صباحی شاد  باشن ...

نمیدونم بعدا ک من فهمیدم ۶ ماه بوده نامزد داشته من نمیدونستم ب منم میگفت یکم صبر کن همه چیو راستو ریست میکنم دوباره میام خاستگادیت ولی ی روز هر دو تا خطشو خانوش کرد دیگه ام انلاین نشدو رفت..💔💔💔💔

2604