2631
2632

امروز تولدم بود همه دوستام تبریک گفتن استوری کردن 

حتی اونایی ک انتظار نداشتم اومدن تبریک گفتن 

اما دوست صمیمی صمیمیم هییچچچچ ری اکشنی نشون نداد هیچییی حتی ی تبریک خشک خالیم نگف 

قلبم شکست ☹️

همش فکرم درگیره ک خب چرا؟

میگم برم پیویش بگم دوست صمیمی تولدت مبارک!

یا سرد شم باهاش

📌سخت است! ولی تو باید حالت خوب شود .تو باید دوباره بلند شوی و روی پای خودت بایستی و تمام مسیر های نرفته را بروی و تمام کارهای نکرده را بکنی و قوی باشی و نشکنی و نیاز به هیچکس نداشته باشی .سخت است!  ولی تو باید تنهایی از پس همه چیز بر بیایی و همه چیز را درست کنی ، تنهایی با سپاه مشکلاتت بجنگی و تنهایی پیروز شوی.تو نمیدانی چه لذتی دارد آدمی قهرمان زندگی خودش شود و خودش برای مشکلاتش کافی باشد و از هیچکسی هیچ انتظاری نداشته باشد♻️💚🌱
مطمئنی استوری هات رو دیده و میدونه تولدته؟

اره همشونو دیده همشوووون

📌سخت است! ولی تو باید حالت خوب شود .تو باید دوباره بلند شوی و روی پای خودت بایستی و تمام مسیر های نرفته را بروی و تمام کارهای نکرده را بکنی و قوی باشی و نشکنی و نیاز به هیچکس نداشته باشی .سخت است!  ولی تو باید تنهایی از پس همه چیز بر بیایی و همه چیز را درست کنی ، تنهایی با سپاه مشکلاتت بجنگی و تنهایی پیروز شوی.تو نمیدانی چه لذتی دارد آدمی قهرمان زندگی خودش شود و خودش برای مشکلاتش کافی باشد و از هیچکسی هیچ انتظاری نداشته باشد♻️💚🌱

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603

هیچی نگو 

منی که هیچ کس قدرمو نمیدونه🙂

رفیقم پدر و مادرش براش تولد نگرفتن 

۶۰۰ هدیه براش گرفتم 

۲۰۰ هم کیک و شمع شد 

باورت میشه فقط یه تشکر خشک و خالی کرد ؟

و الان اصلا حتی حالمو نمیپرسه 

منم کاریش ندارم

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨

مطمئنی میدونه؟؟

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

😂😂😂 شاید باورت نشه من دوتا رفیقام هم که یکیش مجازیه یکیش حقیقی روز تولدم و فراموش کرده بودن حتی داداشممم فراموش کرده بود و کلا نه اونا چیزی گفتن نه من و بعد یکی دو روز اومدن گفتن 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂 همیشه از نظر هم سن و سال هام و فامیلامون من یه دختر اسکلم :) همیشه اون آدمی ام که همه مسخرش میکنن اونم چرا؟ چون از وقتی یادم میاد دیگه وقتی برای بقیه آدما نداشتم از۹سالگیم کنار اسمم لقب بچه کار زده شد و با وجود افسردگی شدیدی که سر ازدواج زوری(که نذاشتم بشه😁) تو سن۱۲تا۱۴سالگیم داشتم هم همون تایم شاگرد ممتاز مدرسه بودم هم تکواندو کار میکردو  و تموم پول این درس و تکواندو رو خودم جور کردم :) اولین دختر فامیلم که ۱۶سالشه و تا حالا شوهر که هیچ یدونه دوست پسر هم نداشته (بله بله متاسفانه عقاید فامیل از دوران قاجار هم قاجارتره😂) و اولین دختر فامیل که همیشه همه با انگشت نشونش میدن و مسخرش میکنن ولی...! ولی من همون دختری ام که قرارع یه روز باعث سر بلندی بابام! افتخار مامان! غرور داداشام و از همه مهمتررررررر باعث لبخند خودم بشم😌🤞 شمایی که داری این امضارو میخونی شاید ته دلت مسخرم کنی ولی با افتخار میگم من تو منطقه ای، تو خونه ای ،تو مدرسه ای و... رشد کردم که شاید شماها حتی اسمشو به زبون آوردنش هم براتون افت باشه ولی من افتخار میکنم چون همین سختیا و مشکلات منو به کسی تبدیل کرد که جز مرررگ هیچ چیزی جلودارش نیست:)))))

شاید میخاد سوپرایزت کنه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
2640
به تخمدان چپ و راستت بگیر

ههییییی دستم نمک نداره 

نه نرو خودتوکوچیک نکن 

دیگ هم بهش محل نده محل سگ بهش نذار

اقایون ریپلای نکنن توتاپیکم هم نیاین  من بااین جمله زندگی میکنم:زورخداازهمه بیشتره!!همه برات نخوان ،خدابرات بخاد کافیه♥️💫 یه دخترعاشق هنر🎨وطبیعت🏞
2637

به روی خودت نیار 

مهم نیست ! هیچ وقت از بقیه انتظار نداشته باش چون خودت اذیت میشی 

چون هر سال تجربه مشابه تو دارم میگم !

اگه یادش بود میگه ! توام روز تولدش عادی تبریک بگو 

تولدت مبارک دختر خوب:)

ماه پیشونی | مشاور کنکور انسانی 

من جات بودم رفتار عادی همیشگیم و باهاش ادامه میدم دقیقا روز تولدش جبران میکردم 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
2604