2581
2553

دیشب عروسی یکی از فامیل درجه یک بود چقد هزینه ارایش و لباس کردم ولی کارم شده بود فقط گشتن تو جمع مهمونها و استرس این که کسی خدا ناکرده  غذا بهش نرسه یا شیرینی موقع شام دادن حتی غذای خودمو دادم مهمونها کلا چک میکردم به کی غذا رسیده مبادا آبروی صاحب جشن نره  جشن تو حیاط خونه عروس بود خیلی شلوغ هم بود ولی حالا که جشن تموم شده یادم اومد که نه عکس  تکی  گرفتم  نه‌ با عروس و داماد .از دیروز تا حالا تو اتاق نشستم و دارم خود خوری میکنم .چرا اینجوری شدم فکر نمیکردم سنم از چهل که رفت بالا ایقد تغییر بکنم 😪 

جوگیر شدی

یه وقتایی برای بزرگ شدن باید زمین خورد، برای فهمیدن باید شکست خورد...یه وقتاییم برای خوشبخت شدن باید شانس آورد، شانس خود معجزه‌ست.(درخواست هیچگونه دوستی پذیرفته نمیشود)         

این اخلاق بد رو منم دارم تو هر مراسمی حس می کنم صاحب مزاسمم و باید ابروداری کنم!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

فدای سرت عزیزم دخترخاله های منم عروسی داداششون انقدر درگیر رسیدگی به مهمونا بودن که فرصت نکردن یه عکس از خودشون بگیرن

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) "
2603

انقدر نزدیک بود که مواطب عدا بودی و خودت یادت رفت.من عروسی خواهرم اخرشب با همسرم کلی عکس گرفتیم.غذا هم با ارامش خوردم البته تالار بود پدیرایی با ما نبود.اینم لگم فقط مهمونای خودمون بودن طرف داماد زیاد بودن فردا شب عروسی تو خونشون بود تالار طرفیت نداشت

الان خدایی نشستی واسه عکس غصه میخوری؟؟؟

من از عقدم اصلا هیچ عکسی ندارم

عکسای عروسیم رو سالی یه بارم نمیبینم

فیلم عروسیم رو بعد ۱۰ سال هنوز نگاهش نکردم😂😂

جمع کن خودت رو دختر

با دل پاکت یه صلوات مهمونم کن تا حاجتم روا بشه  

منم اين اتفاق برام افتاده 

هركي ميشنيد چقد لباسو ارايشم شيك بوده عكس ميخاست و بلورش نميشد نگرفتم🤣🤣🤣

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
براي اينكه قلب ني نيم تشكيل بشه و بارداري راحت و ني ني سالم دنيا بياد يه صلوات مهمونم كنين 🤗🤗🤗فرستادين بگيد منم براتون بفرستم 💚
2456

بخاطر همین مجلسایه نزدیک بعداز آرایشگاه سریع میرم آتلیه یکی دوتا عکس میگیرم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

همیشه مراسمای خودی اینجوریه

یه خانم تو فامیل مون هست هــــــــــــــر جا میرن ، اول عکس میگیرن خودش و دختراش بعد میشینن   

بعد برا عروسی دخترش ، از فردای عروسی از این و اون خواهش میکرد تو روخدا اگه تو عکساتون منم هستم ، بفرستین برام

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
2655