2410
2640

من میخوام تو دانشگاه موسیقی بخونم ولی کمتر کسیو پیدا کردم رشته اش این باشه یا اطلاعی داشته باشه یه سریا هم که تا اینو میشنون میخوان منصرفم کنن که چمیدونم بازارکارش خوب نیست و درامد نداره بابا من خودم میدونم تو ایران به هنر خیلی بها داده نمیشه ولی اینجوری هم نیست که نشه هیچکاری باهاش کرد مگه میشه تو کشور هیچ جایی به هنر نیازی نباشه شاید شرایطش نسبت به بقیه رشته ها محدودتر باشه ولی اینجوری هم نیست که غیرممکن باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ من یکمی شاید زیاد لحنم تند و تیزه قصد بدی ندارم کلا مدلمه که البته دارم سعی می‌کنم درستش کنم پس لطفا ازم ناراحت نشو اگه لحنم بد بوده من دلم نمیخواد ازم ناراحت بشی😅

مادرم فرهنگي بودن و مخالف بود بريم هنر 

برادر بعد دانشگاه جدا رفت شروع كرد موسيقيو 

هميشه حس ميكردم بشدت پولدار و خانواده اوپني دارن 

وضع خودمونم بد نبودا ولي مادرم كامل مخالف بود ميگفت بچه تنبلا ميرن 

حالا غلط بودا ولي خب

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
براي اينكه قلب ني نيم تشكيل بشه و بارداري راحت و ني ني سالم دنيا بياد يه صلوات مهمونم كنين 🤗🤗🤗فرستادين بگيد منم براتون بفرستم 💚
مادرم فرهنگي بودن و مخالف بود بريم هنر  برادر بعد دانشگاه جدا رفت شروع كرد موسيقيو  هميش ...

من به خاطر مخالفت بقیه از رویای خودم دست نمیکشم مگه چندبار فرصت زندگی کردن دارم که نرم دنبال رویام

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ من یکمی شاید زیاد لحنم تند و تیزه قصد بدی ندارم کلا مدلمه که البته دارم سعی می‌کنم درستش کنم پس لطفا ازم ناراحت نشو اگه لحنم بد بوده من دلم نمیخواد ازم ناراحت بشی😅
من به خاطر مخالفت بقیه از رویای خودم دست نمیکشم مگه چندبار فرصت زندگی کردن دارم که نرم دنبال رویام

افرين ولي خب منو داداشمم مشتاق نبوديم خيلي 

از اون جهت كه گفتي نظر بقيه چيه گفتم

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
براي اينكه قلب ني نيم تشكيل بشه و بارداري راحت و ني ني سالم دنيا بياد يه صلوات مهمونم كنين 🤗🤗🤗فرستادين بگيد منم براتون بفرستم 💚

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

چرا باید از رویای خودت دست بکشی ؟!! 

برو دنبال موسیقی .. بدنش رو ببر .. 

اما دانشگاه رشته ی دیگه ای رو بخون 

زندگی بالا و پایین زیاد داره .. لازمه تخصص و‌ مهارت دیگه ای هم داشته باشی . 

خودم هنر خوندم

2603

به عنوان کسی که عمری ازم گذشته و تجربه دارم بهت می گم 

برو پی علاقه ات و پرش نکن از این شاخه به اون شاخه و اونقدررررر تو همین زمینه سمج باش و تقویتش کن که کسی بشی 

منظورم هم ادامه تحصیل تا مقطع دکتری هست و هم حتی عمیق شدن در حدی که خیلی استاد بشی توی این حرفه، حتی خارج هم بری و ارتقا دانش پیدا کنی

صدر درصد اگر نگاهت اینجوری باشه موفق میشی ولی دلسرد نشو هیچ وقت! 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
چرا باید از رویای خودت دست بکشی ؟!!  برو دنبال موسیقی .. بدنش رو ببر ..  اما دانشگاه رشت ...

اها تخصص و مهارت های دیگه رو نمیشه از راهی غیر از دانشگاه به دست اورد اما موسیقی رو میشه چرا چون موسیقی هنره اره میدونم داستان چیه

اها تخصص و مهارت های دیگه رو نمیشه از راهی غیر از دانشگاه به دست اورد اما موسیقی رو میشه چرا چون موس ...

خوبه که میدونی . این طرز کلام و این تفکر سطحی و هنر ؟!! 

پر از منافات هست . می‌دونی پس چرا نظر میخوای ؟؟! 

موفق باشی .

بنا به تجربم بهت میگم من ۲۳ سالمه دیوونه نقاشیم

نذاشتن من برم دانشگاه رشته نقاشی پولشم نداشتم برم رفتم ارایشگری که درامد کسب کنم الان شغلم فرق داره همه چیم از نقاشی جداعه ولی یه روزم نمیتونم بدون نقاشی کشیدن بگذرونم

ببین هرررررکاری بکنی هیچی برات جای چیزی که عاشقشی رو نمیگیره

به هیچ عنوان علاقتو سرکوب نکن برو اگه تونستی و وقت داشتی در کنارش یه حرفه پولساز یاد بگیر اما هیچ وقت بیخیالش نشو

به به عالیه برو

جمعه که بشه لازانیا میخورم :)                                                                             من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡
به عنوان کسی که عمری ازم گذشته و تجربه دارم بهت می گم  برو پی علاقه ات و پرش نکن از این شاخه ب ...

موسیقی تو ایران مقطع دکتری نداره فقط تا ارشد داره و اگه کسی بخواد بیشتر بخونه باید بره کشوری که داره منم اگه برم اونور اهنگسازی میخونم از اول اینجا میخوام نوازندگی جهانی بخونم میدونی من اینجوری حالم خوبه نه با رشته های مهندسی و پزشکی و... وگرنه من رشته خودم تجربیه ولی دلم راضی نمیشه برم سراغ چیز دیگه

الان که بیشتر رشته های دانشگاهی کار ندارن وقتی هیچ جا امنیت شغلی نیست پس حداقل رشته ای که دوست داری با عشق بخون .دختر خودمم هنر دوست داشت الان هنرستانه .منم عاشق نقاشی بودم پدرمادرم گفتن تو زرنگی درست خوبه حیفه و...رشته دیگه خوندم الان از همین هنر پول درمیارم چون عشقش رو دارم

اگه بری یه رشته دیگه فقط وقتت و هدر میدی 

به اندازه کافی مهندس بیکار و ... داریم حالا شما نهایتش میشی موزیسین بیکار

حداقل راه انتخابی خودتو رفتی 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2637
خوبه که میدونی . این طرز کلام و این تفکر سطحی و هنر ؟!!  پر از منافات هست . می‌دونی پس چرا نظر ...

من خواستم نظر بقیه رو بشنوم این به این معنا نیست که قراره بپذیرم و موافق باشم متوجه نمیشم مشکل لحن بیانم کجا بود من توهین یا بی احترامی کرم ایا و اینکه تفکر سطحی یعنی حاضرم تو رشته موردعلاقه خودم ریسک کنم ولی نرم رشته دیگه که حالا از هر لحاظ میتونه مطمئن تر باشه منظورت که این نیست احیانا

بنا به تجربم بهت میگم من ۲۳ سالمه دیوونه نقاشیم نذاشتن من برم دانشگاه رشته نقاشی پولشم نداشتم برم ر ...

منم به هر رشته دیگه فکر کنم بازم به احتمال زیاد خواهم رفت سراغ موسیقی پس چرا نرم همینو تخصصی تر یاد نگیرم موسیقی هم میتونه پولساز باشه یعنی هیچکاری نشه کرد میشه تدریس کرد

2604