2631
2632
عنوان

نامزد دوستم فوت کرده😭

1384 بازدید | 43 پست

دیشب نامزد دوست صمیمیم فوت کرده حالا من به خاطر مدرسه پسرم نمیتونم برم پیشش..چون یه شهر دیگست..حالا قراره پنجشنبه و جمعه برم..مشکل اینه واقعا نمیدونم چطوری دلداریش بدم اونجا خیلی ناراحته و سخته واسم..و چی بهش بگم ک کمی اروم شه😔

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

توی وضعیت بغرنجی قرار گرفتی ...حقیقتش منم دلداری دادن و آروم کردن بلد نیستم ، واقعا چقدر آدم توی این شرایط معذب میشه ، دست و پاشو گم می‌کنه و بلد نیست چه رفتاری درست یا نادرسته...

خداوند روح آن جوان مرحوم رو هم ببخشه و بیامرزه 

هیچ حرفی حال اونو خوب نمیکنه، ولی اگه در توانت هست یه چند ساعت باهاش بشین و بذار برات گریه کنه و حرف بزنه باعث میشه یکم آروم بشه سبک بشه

منتظرم همین روزا از ته دلم داد بزنم خدایا این خیلی بیشتر از اون چیزی بود که ازت خواسته بودم😍😍😍 خدا جونممم به اندازه بزرگیت و مهربونیت ازت معجزه میخوام تو زندگیم.... نذار دل کوچیکم انقد درد بکشه🥺
2640

من وقتی کسی عزیز چند سالش رو از دست میده میگم نگو چقدر بد شانسم که چنین عزیزی رو از دست دادم بگو چقدر خوشبختم که چنین عزیزی رو چندین سال تو زندگیم داشتم و از حضورش بهره بردم

ولی برا این مورد سخت بشه گفت چون لابد مدت زیادی نامزد نبودن

2456

فقط سعی نکن دلداری بدیش...منظورم حرفایی هست که به ادم میگن و ادم حس میکنه عمق دردتو نمیفهمن وفکر میکنن راحته.

به جاش درکش کن بذار حرف بزنه گریه کنه و بگو واقعا اتفاق خیلی خیلی بزرگیه...

دلداری مال ماههای بعد هستش.

2604