2410
2640

میشه بگین برای شروع یه انلاین شاپ لازمه اولیه کار چیه 

بخدا اگه کمک کنید هیچی نمیشه روزی خودتون بیش تر میشه 

تو دنیا به این بزرگی کسی جای کسیو نمیگیره پس دریغ نکینید با تشکر از سخاوت مندی شما

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
منم دوست دارم لباس بچه بیارم بفروشم اما اینستا ندارم نمیدونم باید از کجا شروع کنم

فروشنده های دی جی کالا شو

**لایک نکن** اگه دیدی جوابتو نمیدم بدون در شأنم نیست با آدمی مثل تو بحث کنم😏
فعالیت منظم یعنی چطوری سر ساعت عکس بزارم؟ فالوئر نیمشه خرید؟

خرید فالورر اصلا فالوور ها فیک هستن فقط ضرر میزنه به پیجتون تبلیغات بدید بهتره البته قبلش از پیجه تحقیق کنید که کلاهبردار نباشه پولتونو بخوره 

فعالیت منظم یعنی یهویی دو روز افلاین نباشید هر روز انلاین بشید سر ساعت پست بزارید با پیج هایی که محتوایی مثله محتوای پیج خودتون دارن تعامل کنید 

2456
خرید فالورر اصلا فالوور ها فیک هستن فقط ضرر میزنه به پیجتون تبلیغات بدید بهتره البته قبلش از پیجه تح ...

به نظرتون برای شروع خودم شروع کنم یا به پیج های متخصص در اینستا پیام بدم کمک بگیرم ازشون خوب صد در صد مشاوره هاشون پولیه ولی خوب گزینه خوبیه یا اوناهم دارن اب تابشو زیاد میکنن تا دوره هاشون فروش بره ؟🫠

گیج سردر گمم هر وقت خواستم کاریو شروع کنم هزارتا فکر اومد سراغم دست پام بسته شد ولی اوضاع مالیم خوب نیست باید به مادرم کمک کنم مریضه دیالیزیه باید به عزیزام کمک کنم 

خستم خیلی خسته 

2604