2581
2632
عنوان

بدترین روز مدرسه

1165 بازدید | 91 پست

11 سال با سرویس رفتم مدرسه 

امسال اینقدر هزینه ها زیاد بود نتونستم سرویس بگیرم 

با اتوبوی رفتم و اومدم له شدم از بس شلوغ بود دقیقا 1 ساعت و 15 دقیقه تو راه بودم در صورتی که با ماشین 20 دقیقه ای خونه بودم از همین الان امیدم به مدرسه از دست دادم 

از مدرسه بدم میاد 😢😢

All alone🙂

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

خب پياده برو من رفت و برگشت رو پياده ميرم

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه🥴😁كوچولو ونمره ٢٠سايتم🥺💕به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى شما خواهرام😚🤩💕
2640
منم ۳۰ دیقه تو راهم پیاده باس برم😂

٣٠دقيقه زياده الان؟؟😐🙄🔪

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه🥴😁كوچولو ونمره ٢٠سايتم🥺💕به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى شما خواهرام😚🤩💕
2456
و منی ک مدرسه همسایمونه😂

منم😃👌🏻

2604