2777
2789

دیروز عصر سرم خورد به دسته مبل 

درد گرفت 

یکم محکم خورد 

هنوز جاش دست میزنم درد میکنه 

خیلی نگرانم حالتمام خوبه 

ولی جاش درد میکنه 

اون لحظه هم که خورد درد گرفت گردنم تیر کشید همون لحظه 

خواستم ببینم این عادیه که هم جاش هنوزم درد میکنه هم کلا اون فسمت سرم یه حالیه  از عصر پریروز تا الان این طوریه حال خودم خوبه 

استرس دارم چرا خوب نشوده به خصوص وقتی کف سرمو فقط یه نقطه را فشار میدم دردشو  بیشتر حس میکنم یعنی عادیه؟مشکل این طوری داشتید؟البته همون روز دکترم رفتم یه عکس رادیولوژی گرفتم از جمجمه گفتن مشکلی نداره اما جاش درد داره و این درد و حس میکنم حتی وقتی فشارش نمیدم نگرانم 

از بس هم بش فکر میکنم دردشو بیشتر حس میکنم دقیقا فقط اون قسمت درد میکنه ناراحتم و اینکه نمیدنم برم سینی اسکن هم بدم یا اینکه این دردا عادیه الان یکی از دوستام میگفت مامانش سرش ضربه خورده بود تا دو ماهم درد میکرد نگرانم😭😭

اینقدر ک نگرانی بری بیمارستان بخوابی راحت تر نیستی؟؟این استرس کلا داری تو زندگیت؟؟خیلی استرس بده ادمو پیر میکنه وقتی عکس انداختی چیزی نیس دیگ کوفته شده ضرب دیده

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
اینقدر ک نگرانی بری بیمارستان بخوابی راحت تر نیستی؟؟این استرس کلا داری تو زندگیت؟؟خیلی استرس بده ادم ...

میدونم عزیزم 

چه کار کنم سرم که اون قسمتش درد میکنه هی نگرانم میکنه نمیدونم چه مار کنم 

میگم شما هم تحربه اشو داشتید این جوری بودید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم عزیزم  چه کار کنم سرم که اون قسمتش درد میکنه هی نگرانم میکنه نمیدونم چه مار کنم  ...

اره حتی ار هیبت ضربه سرمم تکون میدادم درد میکرد البته از اسکن دادم‌ن چیزی 

دولا شدم‌بودم چیزی بردارم‌با شتاب بلند شدم نوک تیزی پنجره اهنی رفت تو سرم 

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
اره حتی ار هیبت ضربه سرمم تکون میدادم درد میکرد البته از اسکن دادم‌ن چیزی  دولا شدم‌بودم چیزی ...

شما نوک تیزی پنجره بوده من یه قسمتی از سرم خورد به دسته مبل یعنی اومدم بخوابم فکر کردم بالشت هست سرم با شتاب خورد به دسته مبل که سفت بود همون لحضه اصلا گردنمم تیر کشید 

شما تا چند روز دردشو حس میکردید؟؟سرتون اون قسمت یه حالی نبود ؟

شما نوک تیزی پنجره بوده من یه قسمتی از سرم خورد به دسته مبل یعنی اومدم بخوابم فکر کردم بالشت هست سرم ...

شاید یه هفته من حساس نبودم ک زوم شم روش ولی درد میکرد ب خصوص سرمو تکون میدادم‌یا میخواستم بخوابم

جای من بودی چی میشدی

از پله ها افتادم فک کنم ی سی تا پله قشنگ افتادم سرم ک خورد زمین فک کردم چشام از کاسه دراومد قشنگ فقط اونو حس کردم بقیشو نفهمیدم

بعد ها زیر چشام کبود شد و سردرد های شدید...

بعدش خوب شدم

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
جای من بودی چی میشدی از پله ها افتادم فک کنم ی سی تا پله قشنگ افتادم سرم ک خورد زمین فک کردم چشام ا ...

به عیر از سر درد خود سرتون جای ضربه  کف سرتونم درد میکرد؟؟