2581
2553

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من نمیدونم شما از کجا کتاب میگیرید

واسه ما رو مدرسه میداد

چقدر وقتی کتابا رو میدادن ذوق داشتیم

بوی کتاب

عاشقش بودم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

روز اوله؟ شاید ی مروری بر درسای سال گذشته بکنن 

زبان مدرسه خ تومخیه 

این منم 🗿🚬... میخواید بخواید نمیخواید نخواید پتختنعنابنایخحایخمگجمایسسلتفاجمولا ، والا🙄 ، ج بعضی کامنتا رو نمیدم ن لایک ن ریپ و اونا فک میکنن یادم رفته در حالی ک انقدر پر مشغله و بی حوصلم ک اصراری ندارم ی نافهم فهمیده شه 😗🔪
من نمیدونم شما از کجا کتاب میگیرید واسه ما رو مدرسه میداد چقدر وقتی کتابا رو میدادن ذوق داشتیم بو ...

ما از مغازه می‌گرفتیم 

کاش منم هنوز دبیرستانی بودم خ دلم تنگ شده

این منم 🗿🚬... میخواید بخواید نمیخواید نخواید پتختنعنابنایخحایخمگجمایسسلتفاجمولا ، والا🙄 ، ج بعضی کامنتا رو نمیدم ن لایک ن ریپ و اونا فک میکنن یادم رفته در حالی ک انقدر پر مشغله و بی حوصلم ک اصراری ندارم ی نافهم فهمیده شه 😗🔪
2456
اره روز اوله  یعنی پرسش و اینا میکنه؟؟

ن بابا 

2669